Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Троє чоловіків із Тячівщини грабували автомобілі

Троє чоловіків із Тячівщини грабували автомобілі

Працівники кримінальної поліції Дубового, що на Тячівщині, задокументували злочинну діяльність трьох місцевих жителів віком 21-24 роки. Оперативники встановили, що 21-річний та 23-річний злочинці їздили вночі на скутері та шукали потенційну жертву.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області,  чоловіки завжди обирали ті автомобілі, які були припарковані на вулиці в темних місцях. Наразі їм доведено дві крадіжки: з автомобіля «Rover» викрали автомагнітолу та з вантажного автомобіля «Урал» – набір ключів.

Третій затриманий, 24-річний житель Дубового, обікрав автомобіль ВАЗ-2107. Із цього транспортного засобу крадій викрав документи на авто та панель із автомагнітоли. Затриманий переконує, що вчиняв злочин один, однак правоохоронці встановили, що він знайомий із попередніми хлопцями, тож не виключено, що вони могли діяти спільно.

Реклама

За даними фактами поліція Дубового розпочала кримінальні провадження. Частину речових доказів полцейським вдалося знайти, решту ще встановлюють. У ході досудового розслідування оперативники встановлюватимуть можливу причетність фігурантів справи до скоєння аналогічних злочинів на території Тячівського району.  

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно