Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чи має молодь можливість оновити владу в Мукачеві?

Чи має молодь можливість оновити владу в Мукачеві?
Сьогодні в приміщенні МДУ відбулось фокус-групове дослідження, у якому учасники обговорювали питання активності молодого покоління в нашому місті загалом, і в політичній ситуація зокрема. Експерти за...

Сьогодні в приміщенні МДУ відбулось фокус-групове дослідження, у якому учасники обговорювали питання активності молодого покоління в нашому місті загалом, і в політичній ситуація зокрема. Експерти за допомогою своєрідного соціального опитування прагнули проаналізувати ситуацію та виробити стратегію участі молоді в системному оновленні влади в Україні. Організатором даного заходу виступив фонд «Європа ХХІ» - неурядова позапартійна дослідницька організація. Фонд заснували ще у 1998 році з метою надання інтелектуального сприяння процесам утвердження демократичних цінностей та інтеграції України до Європейського Союзу, для забезпечення розвитку України як європейської демократії.

ВІДЕО ДНЯ

Під час дослідження основними питаннями, які обговорювали були: частка активної молоді в місті, якості та внутрішні переконання, якими має бути наділений лідер в молодіжному русі, існуючі молодіжні партії та громадські організації в нашому місті, і взагалі – чому молодь «сидить в контактах», як можна розвинути комунікації між собою, масові акції та активність молоді у критичний час тощо. Не оминули увагою і обговорення періоду загальнонаціональної вирішальної активності молоді в історії нашої держави («помаранчева революція» 2004 р.), перспективу подібних заходів у майбутньому.

Учасники могли одночасно спілкуватись і пригощатись солодощами та напоями. Невимушена атмосфера заходу налаштовувала на розмову, приємна і проста бесіда згуртувала молодь у спільних інтересах, ідеях та прагненнях. Практично всі учасники погодились з думкою, що саме молодь є найбільш активною демографічною групою населення. Ідеї, ініціатива, амбіції молоді прагнуть бути "почутими", "побаченими" та втіленими. Молоді люди прагнуть бути лідерами, однак роблячи певні кроки до влади стикаються з рядом проблем, потребують підтримки ідейної, моральної та фінансової. Але не треба зупинятись, треба просто йти вперед.

Реклама

Отже, сьогодні місто над Латорицею долучилось до частини всеукраїнського опитування. Надіємось, думка активної молоді Мукачева залишила свій внесок, відбиток в стратегічному плані розвитку молоді в системному оновленні влади в Україні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно