Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівці скаржаться на рух вантажівок, через який руйнуються дороги та будинки

Мукачівці скаржаться на рух вантажівок, через який руйнуються дороги та будинки

Мукачівці скаржаться на рух вантажівок, через який руйнуються дороги та будинки
ВІДЕО ДНЯ

Про закарпатські дороги вже не говорили хіба що ліниві. Щодня з’являється інформація про поганий стан доріг, про їхній ремонт, про кошти, які для цього потрібні. Крім того, закарпатці дедалі частіше скаржаться на рух великогабаритних вантажівок, які псують вулиці міст та сіл, руйнують дорожнє покриття та будинки, повз які проїжджають.

Подібна ситуація спостерігається і в Мукачеві. Місто з вузькими історичними вулицями, які не пристосовані до руху великогабаритного вантажного транспорту. Втім, щодня десятки вантажівок продовжують їздити мукачівськими вулицями.

Реклама

Євген Новак один із тих містян, який вже не може спокійно на це реагувати. Чоловік б’є на сполох: попри будь-яку заборону вулицею Шевченка, за його підрахунками, пересуваються близько 70-80 вантажорейсів щодня. Через постійний рух на стінах будинків з’являються тріщини та руйнується дорожнє покриття.

Не зупиняє водіїв вантажівок і знак, встановлений у кінці вулиці Шевченка біля вулиці Берегівської-об’їзної. «Вантажівки активно курсують вулицею Шевченка у ранковий час-пік: із 7 до 10 години, – зазначає чоловік. – Для водіїв великогабаритного транспорту ця вулиця –  зручний напрямок до центру міста».

Реклама

З подібними скаргами звертаються і  жителі вулиці Олександра Невського. Мешканці тамтешніх будинків вважають, що вантажівки тут їздять тому, що немає  ніяких знаків, які б забороняли рух. До того ж,  водії не хочуть пересуватись Пряшівською вулицею, адже вона в поганому стані. Тому обирають інший маршрут.

Виходом із  цих ситуацій жителі зазначених вулиць бачать встановлення знаків заборони в’їзду для вантажного транспорту, а також встановлення кількох лежачих поліцейських. Хоча вони неодноразово зверталися до міської влади, та ніякої реакції з боку чиновників поки що немає. Наразі, вантажівки продовжують рухатися зручним для них маршрутом, а мешканці вулиць і далі страждають від вібрацій, які руйнують їхні оселі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно