Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Понад 112 тисяч закарпатців отримали біометричний закордонний паспорт

Понад 112 тисяч закарпатців отримали біометричний закордонний паспорт

Понад 112 тисяч закарпатців отримали біометричний закордонний паспорт

Підсумки роботи за два місяці цього року та минулого аналізували на розширеній колегії Головного управління ДМС України в Закарпатській області. У 2016 році в краї видано майже 12 тисяч паспортів громадянина України у вигляді ID-картки, а з початку цього року – понад 4 тисячі. Біометричний закордонний паспорт отримали понад 112 тисяч закарпатців. Це на 20 тисяч більше у порівнянні з попереднім роком.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомляє ГУДМС України в Закарпатській області, збільшенню кількості власників біометричних документів сприяло розширення мережі робочих станцій з оформлення біометричних паспортів.  Наразі на Закарпатті всі райони забезпечені такими станціями. Крім того, минулого року 249 іноземців та осіб без громадянства подали клопотання та набули громадянство України. 976 закарпатців оформили документи для виїзду за кордон на постійне місце проживання. Найпопулярнішими країнами для еміграції наших краян є Угорщина, США та Ізраїль.

Здійснювався і  ряд організаційних та практичних заходів, спрямованих на посилення контролю за перебуванням іноземних громадян на території України. Наразі на обліку Головного управління перебуває 2 471 іммігрантів та 1 515 іноземців, документованих посвідкою на тимчасове проживання. Більшість із  цих іноземних громадян знаходиться на території Закарпаття у зв’язку з навчанням та у зв’язку з возз’єднанням сім’ї з громадянином України.

Реклама

Керівник міграційної служби Закарпаття зосередив увагу присутніх на тих завданнях, які стоять перед службою в цьому році. Зокрема, мова йде про подальшу розбудову Єдиного державного демографічного реєстру, впровадження новітніх технологій, поглиблення співпраці з ЦНАПами. Основним критерієм, за яким оцінюватиметься робота кожного районного підрозділу, буде оцінка людей, які отримують послуги міграційної служби.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно