Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Паркан із лиж: у Мукачеві чоловік встановив креативну огорожу

Паркан із лиж: у Мукачеві чоловік встановив креативну огорожу

Паркан із лиж: у Мукачеві чоловік встановив креативну огорожу
ВІДЕО ДНЯ

Майже у кожної людини є улюблене заняття чи захоплення. Та не усі займаються улюбленою справою протягом усього життя. Та 62-річний мукачівець, житель вулиці Берегівської Євген Цил на усе місто показав любов до свого хобі – лижного спорту, і вирішив увіковічнити пам’ять про своє найулюбленіше захоплення досить цікавим та креативним способом – сконструювати та встановити паркан з лиж. Їх можна побачити на початку вулиці Шевченка у Мукачеві.

Пан Євген розповів інтернет-виданню "PMG.ua", що він ще з дитинства захоплюється катанням на лижах. І любов до цього виду спорту переросла в улюблену справу – 20 років тому він був завідувачем лижного прокату турбази "Латориця". Чоловік й досі займається прокатом лиж, щоправда, лише серед своїх постійних клієнтів.

Реклама

Євген Цил зазначив, що останнім часом клієнти їздять не на класичних, а на карвінгових лижах, які є зручними для екстремалів. "Ними можна легко пересуватись, вписуватись в повороти. Вони значно комфортніші, ніж класичні", – каже автор креативного паркану.

Саме відхід класичних лиж з моди, а також безмежна любов до цього виду екстремального гірського відпочинку, призвело до того, що чоловік встановив нестандартну для звичного ока огорожу з лиж. Євген Цил каже, що ця огорожа складається з лиж, які вже вийшли з ладу і віджили своє. І тому він вирішив дати їм нове, друге життя.

Реклама

Надалі чоловік планує розширити розміри незвичного паркану, адже вже зібрана не одна пара лиж, яка може прикрасити не лише приватну територію, але й вулицю Шевченка загалом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно