Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Біля однієї із закарпатських АЗС зіткнулися два автомобілі. Водії обидвох машин були п’яні

Біля однієї із закарпатських АЗС зіткнулися два автомобілі. Водії обидвох машин були п’яні

Біля однієї із закарпатських АЗС зіткнулися два автомобілі. Водії обидвох машин були п’яні

У Берегові працівники поліції зупинили автомобіль «Москвич», за кермом якого перебував 34-річний житель села Косино. З’ясувалося, що водій керував транспортним засобом без водійського посвідчення та з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження експертизи чоловік відмовився. У присутності свідків правоохоронці склали на нього два адмінпротоколи: за керування в стані алкогольного сп’яніння й без водійського посвідчення.

ВІДЕО ДНЯ

Як інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області, у с. Минай Ужгородського району наряд ГШР зупинив автомобіль ВАЗ-2102, на якому не підсвічувався задній номерний знак. 39-річний водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, що підтвердили медики, які виявили в правопорушника 2,1 проміле алкоголю. А в с. Дерцен Мукачівського району ГШР-івці зупинили авто «Аudі», на якому не горіло світло фар. 31-річний місцевий мешканець керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердили медики під час освідчення.

У Берегові біля місцевої АЗС зіткнулися автомобілі «Land Rоvеr» і «Fоrd». Водій джипа не помітив припаркований легковик і в’їхав у нього. Коли на місце ДТП  прибула група швидкого реагування поліції, то встановили, що обидва водії перебувають у стані алкогольного сп’яніння. У водія джипа виявили 1,8 проміле алкоголю, в другого водія – 1,1.

Реклама

В с. Бронька Іршавського району сталася ще одна ДТП: автомобіль ВАЗ-2106 зачепив автомобіль «Sкоdа Fаbіa». Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер зафіксував у нього 3,4 проміле алкоголю. Цьогоріч цей водій уже вдруге попадається працівникам поліції нетверезим за кермом, тож тепер на нього склали адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння.

У Перечині наряд ГШР зупинив автомобіль під керуванням 47-річного жителя с. Сімер. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, що підтвердилося під час освідчення. Драгер зафіксував у нього 1,33 проміле алкоголю. А в Рахові правоохоронці зупинили автомобіль «Славута». Окрім водія в салоні перебував і 38-річний власник автомобіля. Обидва знаходились у нетверезому стані, однак від проходження медосвідчення відмовилися. На них склали відповідні адмінпротоколи: на власника – за те, що свідомо передав керування автомобілем нетверезому водію, а на самого водія – за керування в стані алкогольного сп’яніння.

Реклама

У с. Грушево Тячівського району поліція зупинила автомобіль «BMW». За кермом перебував 21-річний місцевий житель, який мав ознаки алкогольного сп’яніння, але, як і в попередньому випадку, від освідчення відмовився. Протокол довелося складати в присутності свідків. Усі складені адміністративні протоколи поліція скерує до суду, який і прийматиме остаточні рішення щодо водіїв-порушників.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно