Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сало стало причиною пожежі на Перечинщині

Сало стало причиною пожежі на Перечинщині

27 березня о 10:30 до рятувальників Перечинського району надійшло повідомлення про пожежу в коптильні для м’яса на вул. Визволення у с. Тур’я Ремети.  Сповістила рятувальників про пожежу власниця цього дворогосподарства, яка ще до прибуття вогнеборців разом із сусідами намагалася самостійно ліквідувати пожежу.

ВІДЕО ДНЯ

Через пориви вітру вогонь із коптильні швидко перекинувся на надвірну споруду (сарай). О 10:53 пожежу було локалізовано, а о 11:20 повністю ліквідовано. Вогонь знищив коптильню, перекриття та покрівлю сараю на площі близько 10 кв. м. Також пошкоджено сіно, що зберігалось всередині, – інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

Найімовірніше, до загорання призвело необережне поводження з вогнем господарки коптильні. Власниця споруди поставила коптити сало, при цьому належним чином не стежила за процесом приготування. У цей час жир із сала почав капати на дрова й запалив їх, внаслідок чого виникла пожежа.

Реклама
Сало стало причиною пожежі на Перечинщині – 01
Сало стало причиною пожежі на Перечинщині – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно