Сало стало причиною пожежі на Перечинщині
27 березня о 10:30 до рятувальників Перечинського району надійшло повідомлення про пожежу в коптильні для м’яса на вул. Визволення у с. Тур’я Ремети. Сповістила рятувальників про пожежу власниця цього дворогосподарства, яка ще до прибуття вогнеборців разом із сусідами намагалася самостійно ліквідувати пожежу.
ВІДЕО ДНЯЧерез пориви вітру вогонь із коптильні швидко перекинувся на надвірну споруду (сарай). О 10:53 пожежу було локалізовано, а о 11:20 повністю ліквідовано. Вогонь знищив коптильню, перекриття та покрівлю сараю на площі близько 10 кв. м. Також пошкоджено сіно, що зберігалось всередині, – інформує У ДСНС України у Закарпатській області.
Найімовірніше, до загорання призвело необережне поводження з вогнем господарки коптильні. Власниця споруди поставила коптити сало, при цьому належним чином не стежила за процесом приготування. У цей час жир із сала почав капати на дрова й запалив їх, внаслідок чого виникла пожежа.
Реклама