Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Двоє українців перевозили через кордон 30 кг бурштину та тисячі пачок сигарет

Двоє українців перевозили через кордон 30 кг бурштину та тисячі пачок сигарет

Двоє українців перевозили через кордон 30 кг бурштину та тисячі пачок сигарет
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 30 березня, в пункті пропуску «Ужгород», на кордоні зі Словаччиною співробітники внутрішньої безпеки Держприкордонслужби та СБУ викрили «БМВ» набитий сигаретами та бурштином. Автівку оперативники зупинили вже при виїзді з пункту пропуску в напрямку сусідньої країни.

Яу повідомляє УСБУ в Закарпатській області, транспортним засобом словацької реєстрації кордон перетинали двоє українців. Однак у зв’язку з наявною інформацією про можливе переміщення товарів та предметів із порушенням чинного законодавства України співробітники СБУ та ДПСУ ініціювали її переогляд.

Реклама

У ході поглибленої перевірки в конструктивних особливостях, зокрема задньому бампері та під сидіннями, були виявлені сховки забиті сигаретами та бурштином. Загалом правоохоронці дістали з автівки 1789 пачок сигарет та 30 кг необробленого бурштину.

Під час з’ясування всіх обставин також стало відомо, що перетинаючи кордон порушники, окрім необхідних документів, показали квитки на літак, тим самим показуючи, що поспішають в аеропорт. Співробітниками СБУ перевіряється причетність до оборудки представників однієї із контрольних служб.

Реклама

Співробітники внутрішньої безпеки прикордонного відомства також перевіряють можливу причетність осіб зі складу наряду до сприяння в переміщенні через кордон товарів. Призначено службове розслідування, на період якого особовий склад зміни відсторонено від служби. А двом українцям тепер доведеться давати пояснення співробітникам СБУ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно