Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За добу 20 закарпатців добровільно здали зброю

За добу 20 закарпатців добровільно здали зброю
ВІДЕО ДНЯ

За минулу добу закарпатці здали 15 рушниць, 4 газові пістолети та один штик-ніж. Скористалися проведенням операції «Місячник добровільної здачі зброї» жителі Ужгородського, Мукачівського, Свалявського, Воловецького, Берегівського, Іршавського, Хустського, Міжгірського, Тячівського та Рахівського районів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

В Ужгородському районі по одній мисливській рушниці здали двоє закарпаців: перший – мешканець села Таранівці, друга – жителька Баранинців. Чоловік пояснив правоохоронцям, що знайшов зброю в канаві рідного села. Жінка ж розповіла, що виявила знахідку в будинку батька після його смерті. Мешканка села Баранинці просить також після перевірки зареєструвати рушницю на її чоловіка.

Реклама

До співробітників Перечинсього відділення поліції звернувся житель села Порошково. Чоловік приніс у підрозділ дозвільної системи мисливську рушницю. Він пояснив, що виявив зброю на горищі свого будинку під час генерального прибирання. Він просить у подальшому зареєструвати рушницю у встановленому законом порядку.

Мешканець села Мирча приніс до Великоберезнянського відділення поліції газовий пістолет. Чоловік має на нього дозвіл, проте термін дії документів завершується у квітні поточного року. Ще одну рушницю здав у поліцію житель села Лохово Мукачівського району. Чоловік пояснив правоохоронцям, що хоче зареєструвати зброю, яку знайшов у своєму будинку.

Реклама

Виявив бажання добровільно здати правоохоронцям мисливську рушницю, яку зберігав без документів, житель села Дусино Свалявського району. До Воловецького відділення поліції холодну зброю для знищення приніс житель села Латірка. Чоловік розповів, що знайшов штик-ніж довжиною 42 см у себе вдома під час ремонту.

До Берегівського відділу поліції мисливські рушниці принесли двоє громадян. Чоловік із села Гут розповів, що зброя перейшла йому в спадок від дядька. А мешканець села Яноші успадкував свій екземпляр від батька.

На Іршавщині до підрозділу дозвільної системи здав зброю житель села Підгірне. Чоловік приніс правоохоронцям мисливську рушницю, яку знайшов у лісі, та хотів би зареєструвати на своє ім’я. Крім цього, до відділення поліції зброю здав житель райцентру. Чоловік запевнив, що знайшов рушницю під час ремонту свого горища.

Реклама

Зареєстрований газовий пістолет віддав правоохоронцям житель Хуста. Чоловік має дозвіл на зброю до 2019 року, проте вирішив позбутися її вже зараз.

Успадковану від діда мисливську рушницю приніс для реєстрації в Міжгірське відділення поліції житель села Лозянське. Колодку та курок від аналогічної зброї здав в органи дозвільної системи Рахівського відділення поліції мешканець села Кваси.

Найбільше зброї здали в Тячівському районі. Там за добу зафіксовано аж шість таких випадків. Дві рушниці та газовий пістолет здали жителі смт. Буштино. Крім цього, до Тячівського відділу поліції зареєстрований газовий пістолет приніс житель села Криве, а мешканець Дулова здав рушницю, успадковану від діда.

З наміром зареєструвати знайдену зброю, звернувся до Дубівського відділення поліції житель села Тарасівка, що на Тячівщині. Рушницю чоловік знайшов, коли розбирав стару будівлю свого діда.

Нагадаємо, що з 1 квітня на Закарпатті, як і в усій державі, стартує місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів. Власники нелегальних арсеналів можуть здати їх до Головного управління Національної поліції в Закарпатській області впродовж місяця та уникнути кримінальної відповідальності.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно