Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чому на Закарпатті їхала колона бойової техніки та були масові заворушення

Чому на Закарпатті їхала колона бойової техніки та були масові заворушення

Чому на Закарпатті їхала колона бойової техніки та були масові заворушення
ВІДЕО ДНЯ

На спецполігоні «Шипка» поблизу Мукачева закарпатська поліція провела тактико-спеціальні навчання для кількох сотень правоохоронців з усієї області. Крім співробітників Головного управління Національної поліції, до покращення навиків захисту громадян під час масових заходів долучилися військовослужбовці Національної гвардії України, працівники управління ДСНС краю.

З Ужгорода до Мукачева прибула колона бойової техніки, яку супроводжували дорогою наряди патрульної поліції області. Загалом у навчаннях взяло участь близько чотирьох сотень правоохоронців, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

Упродовж дня бійці батальйону оперативного реагування ГУНП області та зведеного загону закарпатської поліції вправлялися у стрільбі з автомата, вдосконалювали прийоми фізичного захисту та володіння спецзасобами. Далі було змодельовано ситуацію масових заворушень, під час яких правоохоронці вгамовували й затримували осіб, які несли загрозу іншим учасникам масових заходів.

Командир батальйону оперативного реагування ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Роман Ус наголосив, що цими навчаннями в першу чергу було проведено перевірку здатності бойової техніки на проведення майже 200-кілометрового маршу. Також було проведено злагодження підрозділів, які входять до складу батальйону оперативного реагування й зведеного загону поліції. Відпрацьовувалися тактичні, спеціальні прийоми, елементи стрільби в русі, виконання певних вогневих вправ.

Реклама

Такими навчаннями керівництво поліції прагне досягти максимального бойового злагодження нашого підрозділу під час виконання поставлених завдань. Всі ці дії поліції спрямовані на захист прав і свобод громадян.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно