Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Компанія "Flex" – це понад 3 500 робітників, гідні умови праці та впевненість у завтрашньому дні

Компанія "Flex" – це понад 3 500 робітників, гідні умови праці та впевненість у завтрашньому дні

Компанія "Flex" – це понад 3 500 робітників, гідні умови праці та впевненість у завтрашньому дні
Зараз "Flex" є однією з найбільших компаній на Закарпатті. Тут працюють кваліфіковані професіонали з логістики і якості, інженери та ІТ-персонал. "Flex" дає можливість розвиватися спеціалістам у різних сферах.

«Компанія «Flex» запрошує на роботу…», – такі оголошення чув не один закарпатець. Дехто зацікавився і потім працевлаштувався, хтось уже мав роботу і його подібні повідомлення не цікавили. А є й ті, хто не зовсім знає що це за компанія, чим вона займається та чи варто з нею співпрацювати. Журналісти інтернет-видання «PMG.ua» вирішили розповісти закарпатцям, що ж це за підприємство «Flex»?

ВІДЕО ДНЯ

Що таке «Flex»?

Американська компанія «Flex» (раніше відома як Flextronics International Ltd. або Flextronics) розпочала свою діяльність в Україні ще на початку 2000-го року із співпраці з ЗАТ «Берегівський радіозавод» з виробництва спалахів до одноразових фотоапаратів фірми «Kodak». А у 2012 році презентувала першу робочу лінію на новому заводі «Флекстронікс» у Мукачеві. З того часу виробництво значно розширилося і продовжує зростати й надалі.

Реклама

Хто тут працює?

Зараз «Flex» є однією з найбільших компаній на Закарпатті. Тут працює понад 3 500 робітників. Незабаром їх кількість суттєво збільшиться, адже зараз будують завод по литтю пластмаси. А загалом команда «Flex» – це понад 200 000 співробітників у 30 країнах світу.

Реклама

У цій компанії працюють кваліфіковані професіонали з логістики і якості, інженери та ІТ-персонал. «Flex» дає можливість розвиватися спеціалістам у різних сферах. Великою перевагою також є гідні умови праці, безкоштовне транспортування, обіди за пільговими цінами і бонусна система для працівників виробництва.

Компанія "Flex" – це понад 3 500 робітників, гідні умови праці та впевненість у завтрашньому дні – 01

Що виготовляє компанія?

Реклама

Підприємство виготовляє інтелектуальні пристрої. Наприклад, фітнес-трекери і пристрої медичного моніторингу, промислові і телекомунікаційні продукти. Крім того, «Flex» щороку запускає та оновлює майже 12 тисяч нових продуктів. Чимало з них виготовили саме у місті над Латорицею.

Із ким співпрацює «Flex»?

«Flex» – за величиною друга у світі серед подібних компаній з контрактного виробництва електроніки та дизайну. Вона співпрацює з найвідомішими брендами на планеті та має партнерські відносини з такими компаніями, як «Nike», «Google», «Teradata», «Bose» та «Lenovo». Крім того, підтримує та постійно розширює стартове співтовариство, зокрема, в області IT. Тому зараз найкращий час, аби приєднатися до команди «Flex».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно