Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Незнайомець попросив українку перевезти через митницю взуття на майже 200 тисяч гривень

Незнайомець попросив українку перевезти через митницю взуття на майже 200 тисяч гривень

Незнайомець попросив українку перевезти через митницю взуття на майже 200 тисяч гривень

На митному посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС припинено спробу ввезення на митну територію України брендового одягу без декларування.

ВІДЕО ДНЯ

Українка заїхала на митний пост легковим автомобілем «Renault Trafic» з українською реєстрацією. Їхала вона з Італії. Формою проходження митного контролю обрала «червоний коридор».  Як інформує ДФС у Закарпатській області, працівники митниці запропонували жінці заповнити митну декларацію, в якій вона вказала свої паспортні дані, та заявила про наявність у неї багажу з особистими речами.

При усному опитуванні громадянка підтвердила відомості, вказані нею у митній декларації, та заперечила наявність будь-яких інших товарів, у тому числі таких, переміщення яких через митний кордон України заборонено або обмежено.

Реклама

Під час митного контролю транспортного засобу та речей українки окрім задекларованих особистих речей митники виявили не вказаний у митній декларації та не заявлений при усному опитуванні товар іноземного виробництва, а саме жіноче взуття. Загальна кількість – 43 пари різних торгових марок, розмірів та кольорів. Також жінка перевозила жіночий і чоловічий одяг та дві жіночі сумки «Louis Vuitton».

Виявлений товар знаходився серед особистих речей громадянки, доступ до нього нічим не ускладнювався, однак громадянка не визнала його своєю власністю. За її словами, товар її просив передати в Україну незнайомий чоловік.

Реклама

Вартість частини виявленого товару згідно з ярликами на упаковці становить 176 239 грн., решта вилученого товару потребує додаткової оцінки із залученням спеціаліста-експерта. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею 472 Митного кодексу України.

На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних правил вилучено товари, що є безпосередніми предметами порушення митних правил вилучено.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно