Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві під час пожежі ледь не згоріли двоє містян

У Мукачеві під час пожежі ледь не згоріли двоє містян
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 13 квітня, 07:23 в оперативно-рятувальну службу м. Мукачева поступило повідомлення про пожежу на вул. Д. Донського. Горіла двокімнатна квартира на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

За тривожним сигналом до місця виклику було направлено пожежні розрахунки 17-ї, 18-ї та 19-ї  державних пожежно-рятувальних частин. Як зазначає У ДСНС України у Закарпатській області, всього працювало 10 чоловік особового складу та чотири одиниці техніки.

Реклама

За допомогою висувної драбини рятувальники дісталися до балкону палаючого помешкання та зайшли всередину. Через сильне задимлення їм довелося працювати у апаратах захисту органів дихання та зору.

Під час проведення розвідки пожежі у квартирі вогнеборці виявили власника помешкання та його дочку, яких негайно були врятовано із задимленого приміщення. Від надання медичної допомоги вони відмовилися.

Реклама

О 07:44 пожежу вдалося локалізувати й о 08:00 ліквідувати повністю. Завдана матеріальна шкода встановлюється, адже вогонь пошкодив килим та диван, а також закопчено стіни та стелю помешкання. Причину пожежі з’ясовують правоохоронні органи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно