Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині через нетверезого водія сталася ДТП

На Тячівщині через нетверезого водія сталася ДТП

Між населеними пунктами Тячів та Буштино сталася ДТП. Водій автомобіля «Skоdа Оctаvіa» не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом «Іvеcо». На місце події прибув наряд ГШР, які встановили, що водій легковика перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер зафіксував у нього 1,69 проміле алкоголю.

ВІДЕО ДНЯ

Та це не єдиний водій, який цього дня керував автомобілем напідпитку. Ще два нетверезі водії були виявлені берегівськими правоохоронцями. По вул. Богдана Хмельницького в райцентрі поліцейські побачили пошкоджений автомобіль марки «Volkswagen Passat», якого буксирував мікроавтобус. Правоохоронці зупинили транспортний засіб для встановлення обставин ушкодження автівки. Чоловік, що перебував за кермом не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідчення лікарі зафіксували у порушника 0,5 проміле алкоголю, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Пізніше наряд ГШР зупинив водія автомобіля ВАЗ-2107, який не увімкнув мигаючий сигнал, що позначає поворот. Керував автомобілем місцевий мешканець, який не мав жодних документів на право керування транспортним засобом. Окрім того, медики підтвердили, що він перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Реклама
Читайте також:
Шокуюча ДТП у Виноградові: перші фото із моторошної автопригоди

У Хусті група швидкого реагування поспілкувалася з водієм ВАЗ-2106, так як він порушив правила стоянки автомобіля. Як з’ясувалося, чоловік, що перебував за кермом, також мав явні ознаки стану алкогольного сп’яніння. Драгер показав у нього 2,8 проміле алкоголю.

Реклама

У Виноградові працівники поліції зупинили автомобіль-сміттєвоз марки  «МАN», який не увімкнув мигаючий сигнал, що позначає поворот. За кермом вантажівки перебував чоловік напідпитку. Водій також не мав документів, які давали б право керувати транспортним засобом. Від медосвідчення чоловік відмовився, про що в присутності двох свідків було складено відповідний адмінпротокол.

На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння).

 

Реклама
На Тячівщині через нетверезого водія сталася ДТП – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно