Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За вихідні на Закарпатті затримано 11 нетверезих водіїв

За вихідні на Закарпатті затримано 11 нетверезих водіїв

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано впродовж свят в Іршавському, Рахівському, Тячівському, Берегівському, Перечинському та Воловецькому районах.

ВІДЕО ДНЯ

Відразу чотири адмінпротоколи на нетверезих водіїв склали за святкові дні, 17 і 18 квітня, іршавські поліцейські. У селі Собатино працівники поліції зупинили ВАЗ-2106, який створював на дорозі аварійну ситуацію. 37-річний водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього засвідчили 2,2 проміле алкоголю. На правопорушника було складено відповідний адмінпротокол, посвідчення водія вилучили, а сам автомобіль забрав під розписку родич водія, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Близько 2-ої години ночі в селі Осій сталася ДТП. Автомобіль «Оpеl Оmеgа» злетів із дороги в кювет. Водій автомобіля, що потрапив у ДТП, перебував у стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього виявили 2,5 проміле алкоголю. Водійське посвідчення у правопорушника вилучили.  

Реклама

В селі Ільниця наряд ГШР зупинив автомобіль ВАЗ-21099 за порушення правил дорожнього руху. Водій не мав водійського посвідчення та перебував у стані  алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення чоловік відмовився, на правопорушника в присутності двох свідків склали відповідні адмінпротоколи. Машину забрав під розписку родич водія.

Четвертий нетверезий водій скоїв ДТП на вул. Шевченка в Іршаві. Джип «ВMW» зачепив під час руху ВАЗ-2105. За кермом іномарки перебував 38-річний житель Виноградівського району. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння, а водійського посвідчення не мав. Від медосвідчення водій відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол. Машину передали під розписку дружині водія.

Реклама

На спецпосту поліції в селі Велика Копаня Виноградівського району правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ-2105, щодо якого спрацювала система відеоконтролю. Як з’ясувалося, авто перебувало у розшуку Державною виконавчою службою. За кермом перебував 45-річний житель Мукачева. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, але від освідчення у лікарні відмовився. Водійське посвідчення у нього вилучили, машину затримали на спецмайданчик.

 У Тячеві близько опівночі поліцейські зупинили автомобіль «Меrсedes», на якому не горів вказівник поворота. 20-річний водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від освідчення відмовився. Посвідчення у нього вилучили, автомобіль передали під розписку родичу правопорушника.

Два нетверезі водії попалися рахівським ГШР-івцям. В селі Луг правоохоронці зупинили мотоцикл «Мінськ», який не мав реєстраційного номера. За кермом перебував 28-річний житель сусіднього села. Алкогольне сп’яніння водія підтвердилося під час медосвідчення в районній лікарні. Водійське посвідчення і транспортний засіб у правопорушника вилучили.

Реклама

Другий нетверезий водій був затриманий в селі Богдан. Там автомобіль ВАЗ-2101 під керуванням 20-річного місцевого жителя зіткнувся з іншим автомобілем, який був припаркований на узбіччі дороги. В лікарні підтвердилося, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. На нього склали два протоколи: за керування у стані сп’яніння та без посвідчення водія.

У Перечині на вул.Ужгородській вночі наряд ГШР зупинив джип «Rоvеr» з несправними освітлювальними габаритами. За кермом перебував 25-річний житель Великого Березного. Алкотестер «Драгер» засвідчив у нього 2,68 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол, водійське посвідчення вилучили. Машину забрав під розписку тверезий водій.

У Берегові на перехресті зіткнулися автомобілі «Fоrd Fосus» і ВАЗ-2103. Коли на місце події прибув наряд ГШР, то з’ясувалося, що 36-річний водій іномарки перебував у стані алкогольного сп’яніння. Попадається він уже вдруге за цей рік. Від освідчення чоловік відмовився, про що в присутності свідків склали відповідний адніпротокол. Інший протокол склали за те, що водій не мав документів на право керування. Машину затримали на штрафмайданчик.

Воловецькі поліцейські зупинили в селі Гукливий мотоцикл без номерів, водій якого не мав захисного шолома. Посвідчення в нього також не було, у лікарні засвідчили 2,4 проміле алкоголю. Мотоцикл затримали наштрафмайданчик.

Щодо усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння.

 

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно