Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Великдень 104-у річницю від дня народження відзначила жителька Ужгородщини

На Великдень 104-у річницю від дня народження відзначила жителька Ужгородщини

На Великдень 104-у річницю від дня народження відзначила жителька Ужгородщини
ВІДЕО ДНЯ

18 квітня в селі Великі Геївці, у родині Уляни Кара, окрім Великодніх свят,  відзначали ще  й  подвійний день народження: 80-тий та 104-тий. Уляні Олександрівні Кара, виповнилося 104 роки, а її доньці Гізеллі – 80.

Уляна Олександрівна, якій виповнилося 104 роки, сама виховала двох дітей. Чоловіка втратила на війні, однак оптимізм та віра в краще завжди були з нею. Усе життя жінка працювала в колгоспі не покладаючи рук, а по домашньому господарству допомагала рідним майже до 100 літ. Вчила дітей жити чесно, вірити в Бога, ходити до церкви. Донька Гізелла розповідає: «Моя мати завжди вчила мене вірити в Бога, любити одне одного, поважати інших. Вона дуже розумна жінка і ця мудрість - найцінніше, що ми від неї отримали.

Реклама

Ніколи не опускати руки, не скаржитися на життя і просити в Бога кращої долі - ці настанови, які отримали від бабусі діти та онуки, в родині свято шанують. Зараз ці настанови пізнає і маленька праправнучка, яка молодша від Уляни Олександрівни рівно на сто років. У родині сподіваються, що колись вона буде вчити вже своїх нащадків тих цінностей, що колись пані Уляна навчала своїх дітей та онуків.

Хоч усі свята у цій хаті звикли відзначати у родинному колі, та гостям тут завжди раді. З поважним ювілеєм – 104 днем народження, окрім рідних та близьких іменинницю привітали і від імені народного депутата України Василя Петьовки. Разом з побажаннями міцного здоров’я, родинного тепла, щастя, благополуччя, його помічник Михайло Штефко урочисто вручив  іменинниці від народного депутата у подарунок цінну річ – пральну машину та квіти.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно