Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Любитель "веселої" їзди заплатить 110 тисяч гривень штрафу

Любитель "веселої" їзди заплатить 110 тисяч гривень штрафу

Опівночі наряд ГШР Іршавської поліції зупинив на вул. Шевченка в Іршаві, біля відділення поліції, автомобіль "Nіssаn" іноземної реєстрації. На машині не горіла одна фара, що й стало підставою для зупинки транспортного засобу. За кермом іномарки перебував 23-річний житель с. Гребля Іршавського району. Водійського посвідчення чоловік не мав, бо його в нього вилучили рішенням суду за керування в стані алкогольного сп’яніння. І тепер він знову перебував нетверезим за кермом. У районній лікарні у нього виявили 0,05 проміле алкоголю.

ВІДЕО ДНЯ

На підставі висновку лікаря патрульні склали на правопорушника адмінпротокол за повторне керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Як інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області, машину затримано на штрафмайданчик. Цей молодик уже вчетверте за останні 4 місяці попадається поліції за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Разом із теперішнім штрафом правопорушник сплатить загалом близько 110 тисяч гривень. І висновків, схоже, не робить.

Ще два нетверезі водії попалися за минулу добу в Тячівському й Хустському районах. У смт. Солотвино працівники поліції зупинили ввечері автомобіль ВАЗ-2105, на якому не горіло світло фари. За кермом перебував 22-річний житель с. Бедевля Тячівського району, який був у стані алкогольногосп’яніння. Від медосвідчення молодий чоловік відмовився, про що в присутності двох свідків було складено відповідний адмінпротокол. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили, керування автомобілем передали тверезому водієві.

Реклама

Зранку на 70-му кілометрі автодороги "Мукачево – Рогатин – Львів" у Хустському районі правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ-21011 під керуванням 18-річного жителя с. Довге Іршавського району. Підставою для зупинки стало те, що на машині не горіла одна фара, а водій був не пристебнутий ремнем безпеки. Натомість перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер засвідчив у юнака 0,53 проміле алкоголю, про що було складено відповідний адмінпротокол. Інший склали за керування без водійського посвідчення. Машину забрав батько юнака. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно