Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Рада адвокатів Закарпаття привітала Ганну Фазикош із обранням на посаду голови Апеляційного суду області

Рада адвокатів Закарпаття привітала Ганну Фазикош із обранням на посаду голови Апеляційного суду області

Рада адвокатів Закарпаття привітала Ганну Фазикош із обранням на посаду голови Апеляційного суду області

Як раніше повідомляло інтернет-видання "PMG.ua", 21 квітня, на зборах суддів Апеляційного суду Закарпатської області відбулися вибори очільника установи. За результатами таємного голосування більшістю голосів від загальної кількості суддів Апеляційного суду краю на адміністративну посаду голови суду обрано Ганну Фазикош.

ВІДЕО ДНЯ

Голова Ради адвокатів Закарпатської області Олексій Фазекош на своїй сторінці у Фейсбуці привітав Ганну Фазикош із обранням на посаду голови Апеляційного суду області. Подаємо оригінальний текст відання Олексія Фазекоша.

"Ті складні процеси що відбуваються зараз в українському суспільстві однозначно підтверджують тезу про те,що без ефективної, професійної і дійсно незалежної судової гілки влади є апріорі неможливим існування правової держави та справді демократичної держави. Але ефективність правової системи можливо тільки тоді, коли ефективно працюють всі її складові: судова система, правоохоронна та, звісно, адвокатура, яка повинна бути дійсно незалежним правозахисним інститутом. Права адвокатів повинні бути захищені, адвокатура повинна мати повагу у будь-яких органах,та правових інститутах.

Реклама

Саме тому адвокатська спільнота краю вітає з обранням на посаду голови Апеляційного суду Закарпатської області надзвичайно фахового юриста, суддю з багаторічним стажем та учасника багатьох публічних заходів, семінарів, круглих столів, що проводилися Радою адвокатів Закарпатської області – Ганну Василівну Фазикош.

Шановна Ганно Василівно, адвокатська спільнота краю переконана, що під Вашим керівництвом Апеляційний суд Закарпатської області зможе чітко в межах своєї компетенції та повноважень здійснювати судочинство. Завдання у нас одне – перетворення України на європейську правову державу, яка живе і працює за принципом, де діє не закон сили, а сила закону".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно