Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті розпочали масштабну операцію щодо протидії контрабанді цигарок

На Закарпатті розпочали масштабну операцію щодо протидії контрабанді цигарок

На Закарпатті розпочали масштабну операцію щодо протидії контрабанді цигарок
ВІДЕО ДНЯ

Військова прокуратура, Державна прикордонна служба та Національна поліція спланували і розпочали проведення масштабної операції щодо протидії контрабанді цигарок на державному кордоні України в Закарпатській області.

Заходи проводяться в рамках спеціальної прикордонної операції «Кордон – 2017». До них залучені сили військової прокуратури Ужгородського гарнізону та Західного регіону, управління внутрішньої та власної безпеки ДПСУ, прикордонної комендатури швидкого реагування Західного регіонального управління і спецпідрозділу НП «Корд». Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Реклама

У рамках оперативно-слідчих заходів вже проведено низку обшуків в житлових, нежитлових та службових приміщеннях місцевих мешканців та окремих представників контрольних служб. Кілька із них запрошені до органів прокуратури для подальших слідчих заходів. Уже вилучені перші великі партії контрабандних цигарок без акцизних марок.

Операція триває. Її деталі та результати будуть оголошені по завершенні.

Реклама

Державна прикордонна служба України, військова прокуратура та Національна поліція ще раз наголошують, що в рамках операції «Кордон – 2017» заходи протидії злочинності на державному кордоні носитимуть системний характер та будуть проводитися на усіх ділянках.

Нагадаємо, що сьогодні, 22 квітня, у закарпатських ЗМІ з’явилася інформація про те, що правоохоронні органи на митному посту «Вилок» намагалися на «гарячому» впіймати митників та прикордонників, які вже мали здавати зміни. СБУ проводила по місцю проживання обшуки у прикордонників та контрабандистів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно