Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатський "Народний фронт" долучився до Алеї миру

ВІДЕО ДНЯ

Активісти Закарпатської обласної організації партії "Народний фронт" відгукнулися на заклик міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака долучитися до безстрокової Всеукраїнської екологічної акції "Посади дерево миру". Її мета – привернути увагу громадськості до екологічних проблем, підвищити інтерес до природного середовища, збереження та примноження природної спадщини, формування екологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти рідну природу і країну.

Акція стартувала в Україні 5 листопада минулого року . В 15-ти містах і селах України були висаджені дерева Алеї миру, – йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської обласної організації Партії "Народний фронт".

Реклама

Цьогорічна акція стартувала 25 березня і символічна алея стала ще довшою. До висадки дерев приєдналися національні природні парки та заповідники, місцеві органи влади.

На Закарпатті акцію підтримали активісти обласної партійної організації "Народний фронт". Завдяки їм Алея миру простягнулася багатьма районами найзахіднішого куточку України, поповнившись хвойними, фруктовими і декоративними деревами. Так, на Великоберезнянщині цьогоріч з’явилося 60 ялиць на площі перед адмінбудинком та на горі Нітковиця. У Тячеві по вулиці Леонтовича "фронтовики" садили груші, абрикоси і яблуні. У селі Луг Рахівського району на території парку Карпатського біосферного заповідника було висаджено 20 смерек, червоних дубів, ясенів і піхти. У Виноградові і в селі Перехрестя милують око перехожих 70 саджанців сакури, бирючини, Канадського клену і ялинки.

Реклама

– Мені дуже приємна така активність наших районних осередків. Алея миру – це своєрідний символ волі, патріотизму, єдності українців. В Україні неодмінно буде мир, спокій і зелені дерева. Ми переможемо – навіть не сумнівайтеся! – прокоментував результати акції голова Закарпатської обласної організації Партії "Народний фронт", народний депутат Валерій Лунченко.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно