Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На "іршавському" мосту неподалік ринку ГІД у Мукачеві утворилось небезпечне урвище

На "іршавському" мосту неподалік ринку ГІД у Мукачеві утворилось небезпечне урвище

На "іршавському" мосту неподалік ринку ГІД у Мукачеві утворилось небезпечне урвище

Рік тому журналісти вже висвітлювали проблему аварійного мосту у Мукачеві, що веде до ринку ГІД. Тоді медійникам поскаржились місцеві жителі на стан інженерної споруди, а саме на пішохідну його частину, особливо з лівого боку. Тоді журналісти обстежили тротуар мосту, де ями були настільки великими, що туди без перешкод могла потрапити нога людини. Тоді ж, влітку 2016-го, жуурналісти звернулися з проблемою до заступника міського голови Едуарда Барчія, аби довідатися, коли ремонтуватимуть аварійну переправу, що на балансі міста.

ВІДЕО ДНЯ

Шляхопровід, що веде до ринку ГІД, перебуває у комунальній власності. Міст уже обвалився, тож попередити проблему за рік не встигли. І урвище якраз з того боку, про який і писали в листі жителі ще минулого року. Тротуарна частина інженерної споруди сьогодні обтягнута сигнальною огороджувальною стрічкою. Тут уже величезні прірви, де спокійно провалиться навіть велосипед. А під самою конструкцією купа залишків асфальту.

І таких небезпечних ділянок на пішохідній частині шляхопроводу декілька. І якщо зверху вони не помітні, то під переправою видно й неозброєним оком, де міст обсиплеться наступного разу. Та й сама переправа вже тріщить по швах. Величезні щілини між самими плитами на проїжджій частині. Аварійна тут не тільки прогонова конструкція, але й самі опори. На них тріщини, бетон обсипається, арматура оголена.

Реклама

Залишається лише одне питання: скільки ще прослужить міст - питання часу. Та варто сподіватися, що його капітально відремонтують ще до того, як з’являться перші жертви.

Детальніше – у відеосюжеті "М-Студіо".

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно