Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жінка здала п’яного чоловіка патрульним

На автодорозі поблизу села Поляна Хустського району працівники поліції зупинили для перевірки автомобіль «Меrсedes», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. Чоловік не мав водійського посвідчення і виявляв ознаки алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення відмовився, запевнивши, що вживав ліки. У присутності двох свідків на правопорушника склали адмінпротоколи за керування в нетверезому стані і без посвідчення водія. Машину забрав тверезий водій.

ВІДЕО ДНЯ

Наряд ГШР помітив на дорозі трактор поблизу с. Пузняківці Мукачівського району, який не мав номерних знаків. За кермом трактора перебував у нетверезому стані 32-річний житель с. Тростяниця Мукачівського району, який не мав жодних документів. Від медосвідчення чоловік відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол. Трактор забрали родичі водія, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У Тячеві вночі правоохоронці зупинили автомобіль «Fоrd», який рухався без увімкненого світла фар. За кермом перебував 47-річний місцевий житель, який не мав водійського посвідчення і перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення чоловік відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол. Машину забрали родичі водія.

Реклама

У Тячівському районі в с. Красна наряд ГШР зупинив ввечері чоловіка, який керував мотоблоком, створюючи аварійну ситуацію на дорозі. 38-річний водій перебував у стані алкогольного сп’яніння і не мав документів. Драгер засвідчив у нього 0,25 проміле алкоголю. Трактор забрали родичі правопорушника.

У поліцію Берегова ввечері зателефонувала жінка і повідомила про те, що її чоловік сів п’яний за кермо і може накоїти лиха, а в них четверо дітей. Наряд ГШР виявив вказаний мікроавтобус «Тоyоtа» на вулиці Сечені. За кермом перебував 43-річний житель Берегова. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, його доставили в лікарню, але від медосвідчення він відмовився. На підставі висновку лікаря працівники поліції склали на водія адмінпротокол й вилучили водійське посвідчення. Машину забрали під розписку родичі правопорушника.  

Реклама

У Свалявську поліцію зателефонував ввечері чоловік, який повідомив про те, що він скоїв у місті ДТП. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що ніякої аварії не було, а 48-річний водій автомобіля ВАЗ-2109 перебуває в стані алкогольного сп’яніння, не має прав і керує чужим автомобілем. Драгер виявив у нього 1,6 проміле алкоголю.   

На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно