Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Києві Голову Ради адвокатів Закарпатської області Олексія Фазекоша нагородили Орденом Честі

У Києві Голову Ради адвокатів Закарпатської області Олексія Фазекоша нагородили Орденом Честі

ВІДЕО ДНЯ

27 квітня 2017 року в Києві відбулося урочисте засідання ділової громадськості України до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та Дня пам’яті і примирення.

Засідання проходило у Держаній резиденції Президента України, Малому Маріїнському палаці. В його рамках відбулась церемонія нагородження видатних особистостей  України: керівників найефективніших підприємств, архітекторів та юристів.

Реклама

Відкрив офіційний захід та звернувся з вітальним словом Святіший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Привітав лауреатів та гостей заходу Голова президії, генеральний директор Асамблеї ділових кіл, заслужений журналіст України, доктор філософії Антон Іванович Саввов. Церемонію нагородження проводили: Єпископ Української Православної церкви Київського Патріархату Владика Єпіфаній, відомий український військовий діяч, генерал-майор Збройних сил України, кандидат військових наук Леонід Васильович Кравчук та генерал-командор ІІІ рангу, начальник Центрального штабу Міжнародного корпусу офіцерів Юрій Іванович Яковлєв.

Лауреати отримали високі нагороди в наступних номінаціях: «Великі  українці «Орден честі», «Лицар Вітчизни», «Золотий символ якості національних товарів та послуг України» з присвоєнням керівникам почесного звання «Кращий керівник року» та інші.

Реклама

Ведучий церемонії – Народний артист України Лесь Михайлович Задніпровський.

Музичний супровід засідання забезпечував Академічний ансамбль пісні й танцю Національної гвардії України. Своїм талантом прикрасили святкування: Народна артистка України Валентина Степова, Народний артист України Леонід Сандуленко, Заслужений артист України Дмитро Оськін та інші.

Серед нагороджених був і голова Ради адвокатів Закарпатської області Олексій Фазекош. Рішенням президії Асамблеї ділових кіл та науково-експертної ради програми «Лідери ХХІ століття» за визначні заслуги перед Україною Олексій Фазекош удостоєний Ордена Честі та титулу «Великі українці» в номінації «Людина, яка зробила світ кращим».

Реклама

Редакція інтернет-видання "PMG.ua" вітає Олексія Фазекоша з отриманням цієї нагороди і бажає подальших успіхів та кар’єрних здобутків.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно