На Берегівщині стартував чемпіонат бограчу
На території комплексу відпочинку в Косині сьогодні відбувся V-й Міжнародний чемпіонат бограчу. У ньому брали участь сім команд. Більшість із них були із Закарпаття, а одна – з угорського міста Оросгазо.
Усі команди готували свій бограч за власним рецептом. Додавали до нього, крім свинини та яловичини, м’ясо дикого кабана, козулі, лісові білі гриби, спеції тощо.
РекламаФестиваль відвідали чотири тисячі людей. Більшість із них приїхали з інших областей України.
Переможець чемпіонату бограчу отримає 20 тисяч гривень. За друге місце дадуть 15 тисяч, а за третє – 10 тисяч гривень. Окремий приз чекає й команду, яка продасть найбільше цієї пікантної страви.
РекламаНагадаємо, що в Мукачеві триває гастрономічний фестиваль "Огинь і мнясо".