Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Донецькі поліцейські виступали в Хусті

Донецькі поліцейські виступали в Хусті
ВІДЕО ДНЯ

Спільним концертом духових оркестрів Головних управлінь Національної поліції в Донецькій та Закарпатській областях у Хусті завершився черговий етап проекту "Схід і Захід разом". Четвертий та завершальний концерт правоохоронці відіграли на головній площі райцентру. Послухати виступ поліцейських духових оркестрів прийшло чимало хустян. Місцевим сподобалася не лише музика, але й сама концепція заходу – об’єднання музикою населення нашої країни.

Крім того, із 21 квітня юні мешканці Маріуполя, Авдіївки, Мар’їнки, Гранітного, Чермалика та Красногорівки, діти поліцейських-переселенців та учасники "Ліги майбутніх поліцейських" приїхали на Закарпаття, щоб спільно з місцевими дітьми вчитися та відпочивати. По-перше, перебування у нашому краї дозволило дітям із лінії розмежування хоча б на короткий час забути про війну, яка зараз є невід’ємною частиною їхнього повсякденного життя, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області. Також відпочинок на Закарпатті є чудовою нагодою переконатися, що люди в усіх куточках України єдині та однаково вболівають за свою країну.

Реклама

Читайте також: Як в Ужгороді духові оркестри поліції виступали

Слідом за дітьми в область прибули донецька футбольна команда ГУНП та духовий оркестр поліції. Правоохооронці зіграли товариський футбольний матч, музиканти дали чотири спільні концерти. Проект "Схід і Захід разом" буде реалізовуватися і надалі. Закарпатські правоохоронці для укріплення співпраці з колегами зі сходу в кінці травня поїдуть у Маріуполь.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно