Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Мукачівщині пройшов Всеукраїнський конкурс “Учитель року-2011″

На Мукачівщині пройшов Всеукраїнський конкурс “Учитель року-2011″

На Мукачівщині пройшов Всеукраїнський конкурс “Учитель року-2011″
Праця справжнього вчителя – це творчість переплетена з любов'ю. Багата спадщина української педагогіки дає нам приклади самовідданої педагогічної діяльності К. Ушинського, С. Русової, Х. Алчевської,...

Праця справжнього вчителя – це творчість переплетена з любов'ю. Багата спадщина української педагогіки дає нам приклади самовідданої педагогічної діяльності К. Ушинського, С. Русової, Х. Алчевської, А. Макаренка. Радує те, що і сьогодні у нас є вчителі, які прагнуть віднайти свою власну педагогічну стежку до душі і серця кожної дитини. Саме такі вчителі і взяли участь у районному етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2011». Цей конкурс має велике значення для всіх його учасників, бо він дає можливість розширити коло майстрів педагогічної справи.

ВІДЕО ДНЯ

На базі Великолучківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся другий етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2011». Підвищення педагогічної майстерності вчителів, а також підтримка їхньої творчої праці — основна мета змагань. Цього року у конкурсі взяли участь кращі представники педагогічних колективів загальноосвітніх навчальних закладів району: Балог Мар’яна Юріївна (Великолучківська ЗОШ І-ІІІ ст.), Обіцька Тетяна Михайлівна (Кольчинська ЗОШ І-ІІІ ст.), Негря Надія Стефанівна (Великолучківська ЗОШ І-ІІ ст.), Павлик Радислава Йосипівна (Ключарківська ЗОШ І-ІІІ ст.), Ковбаска Наталія Михайлівна (Косинська ЗОШ І ст.), Мальованик Віта Іванівна (Горондівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Піняшко Наталія Петрівна (Бобовищанська ЗОШ І-ІІІ ст.), Густі Людмила Юріївна (Чинадіївська ЗОШ І-ІІІ ст.), Годор Тімея Володимирівна (Чомонинська ЗОШ І-ІІ ст.), які репрезентували номінації – «Початкові класи», «Світова література», «Образотворче мистецтво». Члени журі мали кілька завдань: оцінити надіслані матеріали, майстер-класи, уроки в школах та творчі здібності педагогів у фіналі. Учасників та гостей конкурсу привітали заступник начальника відділу освіти Мукачівської районної державної адміністрації Микола Миколайович Ващенок та завідуюча РМК Любов Дмитрівна Козел.

Серед учасників конкурсу були і молоді вчителі, і в розквіті літ, але всіх їх поєднав високий ступінь педагогічної активності й громадської відповідальності, прагнення до творчості та любов до дітей. Учителі демонстрували свою педагогічну майстерність і креативність, представляючи презентацію власного педагогічного досвіду. Вони поділилися з присутніми й своїми особистими переживаннями, познайомили зі своїми рідними і близькими людьми, які дають їм щиру підтримку і життєву силу для щоденної натхненної праці. Учителі Мукачівського району гідно представили свої навчальні заклади і посіли в цьому конкурсі призові міста. Переможцям та лауреатам щорічного престижного вчительського конкурсу урочисто вручили грошові премії та почесні грамоти М. М. Ващенок та Л. Д. Козел. В обласному турі свій досвід будуть представляти вчителі: Павлик Радислава Йосипівна (в номінації «Вчитель початкових класів»); Годор Тімея Володимирівна (в номінації «Образотворче мистецтво»); Густі Людмила Юріївна (в номінації «Світова література»).

Реклама

В цьому конкурсі ми побачили вчителів в новому світлі: хтось відкрився для нас, а хтось відкрив, можливо, сам у собі приховані потенційні можливості творчої особистості. Підводячи підсумки районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2011», хочеться побажати всім його учасникам, всім, хто був причетний до його підготовки, щастя і життєвої енергії, тепла, віри в успіх! Вітаємо всіх переможців та лауреатів конкурсу, зичимо здоров'я, щастя, творчого натхнення, нехай доля щедро обдаровує вас.

Про це ітнернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили у прес-службі Мукачівської РДА.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно