Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві позаду кінотеатру утворилося сміттєзвалище

У Мукачеві позаду кінотеатру утворилося сміттєзвалище
ВІДЕО ДНЯ

Інтернет-видання «PMG.ua»вже повідомляло, що у березні в Мукачеві позаду кінотеатру «Перемога» було встановлено сучасні підземні контейнери для сміття. У Мукачівській міськраді тоді сподівались, що нова «закрита» технологія обмежить поширення неприємного запаху містом, а також ускладнить доступ до сміття безпритульним. Загалом позаду кінотеатру встановили 3 підземні контейнери об’ємом по 3 метри кубічних.

Однак, як бачимо, бажаного ефекту вони не принесли. У неділю, 7 травня, йдучи повз кінотеатр, який, до речі, є історичним об’єктом, можна було побачити неприємну картину. Купи розкиданого сміття валялися і біля контейнерів, і на тротуарі. Цим маршрутом щодня проходять тисячі мукачівців та гостей міста. А туристичною родзинкою таке неподобство аж ніяк не назвеш.

Реклама

Чому у вихідні дні Мукачево тоне у смітті та невже до цього нікому нема діла? Навіщо встановлювати дороговартісні контейнери, якщо вони не дають бажаного результату? Звісно, чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Однак, якщо вже насмітили, то відповідні служби повинні якнайшвидше реагувати на це. А не закривати очі і змушувати закарпатців та туристів волею-неволею  проходити повз стихійне сміттєзвалище, тим паче майже у самісінькому центрі міста.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно