Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Маленька важкохвора мукачівка потребує допомоги

Маленька важкохвора мукачівка потребує допомоги

Сума, яка потрібна для лікування дитини, є непідйомною для батьків.

ВІДЕО ДНЯ

Мати дівчинки звернулась до всіх небайдужих із проханням допомогти врятувати її дитину.

"Я, Халус Катерина, прошу допомоги для моєї доньки Сашеньки. Народилася вона 06.07.2006 року, росла абсолютно здоровою дитиною, але 2014 у наш будинок почала приходити біда.

Реклама

Одна за іншою, спочатку були проблеми з очима, лікарі 2 роки не могли поставити діагноз. Уже в Києві їй діагностували вірусний васкуліт, саме ця злощасна хвороба і вдарила по нирках моєї дитини. З 2015 хворіє нефротичним синдромом, а з квітня 2016 року лікарі діагностували Олександрі гломерулонефрит, а потім повідомили і про хронічну ниркову недостатність 5-го ступеня тотальну, епілепсія.

Уже майже 1,5 року дитина знаходиться в дитячій спеціалізованій лікарні ОХМАТДИТ у відділенні токсикології в м. Київ і отримує замісну ниркову терапію методом програмного гемодіалізу (у дитини відмовляють нирки). Прикована до ліжка. А разом з нею і я. Слава Богу, ми віримо, що зможемо подолати цю хворобу, щоб моя донька змогла нарешті вийти з цих мук – і жити як живуть діти – грати і радіти життю".

Реклама

Мати юної мукачівки відзначає, що є надія на лікування.

"Нам дали надію! Операцію з пересадки нирки беруться зробити в Білорусі, тому що ніхто з родини не підходить як донор. Вартість такої операції в Мінську становить 60 000 євро. Слава Богу у нас велика сім’я, тато Олександр, я – мама Катерина, дочка Олександра, яка хворіє, сестра Ніколетта 10 років, сину Артуру 3 рочки, але, на жаль, серце стискається від болю, тому що ми не маємо таких коштів для допомоги Сашуні . Просимо всіх не бути байдужими і відгукнутися", – звертається мама дівчинки до людей.

Варто додати, що відколи сім’я почала розповсюджувати інформацію про збір грошей, для дитини було зібрано майже 6000 тис. гривень.

"Нагадую, для того щоб тільки СТАТИ В ЧЕРГУ у клініці в Білорусії для пересадки нирки НЕОБХІДНО 60 тис. євро а це майже 1,7 млн. гривень.

Реклама

Ця сума просто захмарна, здається тільки диво має статися щоб ми її зібрали. Але! Дива є! Бог творить їх через наші добрі справи, через молитви!

Ми звертаємось до всіх небайдужих людей. Допоможіть врятувати життя Сашки, вона дуже хоче жити!", – звертається мама дитини.

Номер телефону мами: 066-016-19-97.

Номер рахунку у ПриватБанку 4149 4978 0308 2975.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно