Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У «Паланку» представили кращі вина Угорщини

ВІДЕО ДНЯ

У «Паланку» представлені вина Угорщини з таких винних країв, як Токай, Егер, Сексард. Загалом у підвалі Ракоці замку «Паланок» представлено дев’ять винних домів Угорщини – «Туммерер», «Андял», «Корона», «Палінкаш», «Молнар та сини», «Ковач», «Кунвін», «Мийсарош», «Сюч».

Сьогодні, 12 травня, відбулася офіційна презентація вин у замку «Паланок». Як інформує Мукачівська міськрада, участь у заході взяли держсекретар Угорщини, відповідальний за національну політику в угорському уряді Потапі Арпад Янош, Генеральні консули Угорщини в Ужгороді Йожеф Бугайла, у Берегові Ендре Саліпскі, представники ділових кіл Закарпаття.

Реклама

Відкрив захід міський голова Мукачева Андрій Балога, який зазначив,  що нинішня подія – хороший знак для всього краю. «У «Паланку» відроджується життя, замок оновлюється вже не один рік, у тому числі завдяки благодійникам, місцевому бюджету, партнерам з Угорщини. Новий  проект зробить «Паланок» ще більш туристично привабливим. Нас об’єднує спільна історія не тільки замку. Ми разом можемо розвивати об’єкти краю», – вважає міський голова.

Потапі Арпад Янош зауважив, що особисто для нього та багатьох туристів із Європи Мукачівський замок є місцем позитивних вражень. «Це історичне місце для всього регіону, для всіх народів, які тут проживають. Уряд Угорщини допомагає закладу, і об’єднання наших зусиль у таких проектах є свідченням наших дружніх стосунків. У підвалі Ракоці представлені одні з кращих угорських виноробних регіонів, і впевнені, що ми гідно представимо культуру виноробства для туристів з усіх куточків світу», – зазначив держсекретар Угорщини,

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно