Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Малеча Мукачева вітала найдорожчих із Днем матері

ВІДЕО ДНЯ

Своїх найрідніших, милих, любих матусь і бабусь вітали вихованці мистецьких шкіл та творчих студій міста над Латорицею. Свято під назвою «Всі квіти на землі для тебе, Мамо» зібрало у Мукачівському драматичному театрі чимало дітей і батьків. У фойє були облаштовані спеціальні зони, де дітки для своїх найрідніших мали змогу намалювати малюнок, створити вітальну листівку, зробити квітку, сфотографуватися або, навіть, виготовити ляльку-мотанку. Допомагали їм у цьому викладачі Мукачівської дитячої художньої школи ім. М. Мункачі та талановита майстриня і поетеса і, до речі, багатодітна мама – Валентина Попелюшка.

Надзвичайно насиченою була і концертна програма, – інформує Мукачівська міськрада. Яскраві хореографічні композиції: веселі, запальні танці та зворушливе танго, романтично-граційні циркові номери, ніжні і щирі пісні – все це чудово представили на сцені учні Мукачівської дитячої школи мистецтв №1 ім. С. Мартона, Мукачівської дитячої школи мистецтв №2, учасники творчих колективів міського Будинку культури – народного цирку «Дружба», народного хореографічного колективу «Валері», зразкової естрадної студії, а також вихованці танцювальних студій «Арт-лайн», «Рондо» та «Креатив».

Реклама

По дорослому вміло вели святкову програму вихованці зразкової дитячої театральної студії «Росинка» – Олександра Ціва та Яків Капустін. Найбільш зворушливим був вихід на сцену усіх учасників свята та сюрприз-дарунок для найрідніших у залі матусь і бабусь – букетики весняних квітів.

Нагадаємо, що в Ужгороді діти вітали матусь 4 мовами: англійською, словацькою, угорською та чеською.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно