Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські гумористи відреагували на заблокування "ВКонтакте"

Закарпатські гумористи відреагували на заблокування "ВКонтакте"

Як раніше повідомляло інтернет-видання "PMG.ua", Петро Порошенко підписав указ про нові санкції Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж "ВКонтакте" і "Однокласники".

ВІДЕО ДНЯ

Закарпатці миттєво відреагували на заблокування популярної соцмережі. А гумористи краю уявили, яким буде "Фейсбук" після блокування російських сайтів. 

Закарпатські коміки зі спільноти "КлуніДжорджаклуні" у Фейсбуці зазначили: якщо користувачі "ВКонтакті" та "Однокласників" масово зареєструються у "Фейсбуці", то мережа стане трохи іншою. "У зв’язку із закриттям "Однокласників" та "ВКонтакте", ми вирішили ще раз опублікувати наш старий пост, аби ви розуміли, як виглядатиме закарпатський фейсбук вже найближчим часом", – пишуть гумористи.

Реклама

Жартівники адаптували популярні російські "ванільні статуси", які так часто використовують "ВКонтакте" на закарпатський лад. Пропонуємо переглянути декілька з них.

1. Жизнь порой бывает удивительно скупа — целыми днями, неделями, месяцами, годами не получает человек ни единого нового ощущения. А потом он приоткрывает дверь — а там люди из военкомата.

Реклама

2. Не трать время на человека, который не стремиться провести его с тобой в очереди на КПП "Ужгород".

3. Даже если у тебя ничего нет, у тебя всегда остается венгерский паспорт.

4. Ты будешь чувствовать мой запах даже за сотню километров, потому что ты дышишь только мной.. Пікниця. Копчена.Запашна. Твоя.

Реклама

5. Я хочу повесить огромную карту мира у себя на стене, и потом втыкать кнопки везде, где я побывал: Прага, Москва, Пацканьово.

6. Люблю когда ты держишь меня за руку, обнимаешь за талию и на ушко шепчешь: я тобі 2 блока в сумку поклав, веди себе спокійно.

7. Никогда не рассказывай людям о своих планах. Просто бери и делай. Грибных мест в Буковцьово и Смереково не так много осталось.

8. Худший способ скучать по человеку – это быть с ним и понимать, что он никогда не поймет твой иршавский акцент.

9. Мужчина царь, мужчина Бог, но он всегда чампаш килавий, кидь мало борщ розільє на скатерть.

10. За каждым великим мужчиной, стоит женщина, которая кричит: Та де так парадички поливаєш, дай сюда, нич ись не годен.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно