Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тересвянська лікарня отримала нове обладнання для кухні

ВІДЕО ДНЯ

Минулоріч у Тересвянській міській лікарні відкрили стаціонарне відділення на 20 ліжок. Колись воно діяло у більших масштабах, але у 2011 році його закрили «з метою оптимізації», і  у медзакладі функціонував лише денний стаціонар. Та громада селища ініціювала відновлення роботи лікарні. З допомогою районної влади та підприємців після реконструкції стаціонар знову запрацював у цілодобовому режимі.

«Зараз у нас лікуються хворі переважно соціально незахищених верств населення з серцево-судинними недугами, захворюваннями органів дихання», – каже головний лікар Василь Парасич.  

Реклама

Хворі, які поправляють здоров’я у стаціонарі Тересвянської міської лікарні, отримують кваліфіковану медичну допомогу та харчуються тричі на день. Але їжу для пацієнтів персонал був змушений готувати на електроплиті, яка вже давно відслужила свій вік. Тож адміністрація закладу звернулася до народного депутата України Василя Петьовки з проханням посприяти у вирішенні цієї проблеми. Нардеп відгукнувся на прохання тересвянців. 17 травня помічник народного депутата Ігор Грабарь передав для потреб лікарні сучасну електроплиту та м’ясорубку. Головний лікар закладу Василь Парасич від імені колективу подякував Василю Петьовці за допомогу.  Неабияк задоволені й кухарі. Кажуть: працювати стане набагато легше. Нова плита, оснащена духовою шафою, дозволить урізноманітнити харчування пацієнтів.

Наразі йдеться і про те, щоб у перспективі на базі Тересвянської міської лікарні відкрити хоспіс.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно