Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Якісні вікна, які допоможуть зекономити

Якісні вікна, які допоможуть зекономити

Високі витрати на комунальні послуги та енергоносії підштовхнули багатьох українців до пошуків різноманітних варіантів економії енергоресурсів при зберіганні тепла. Одним із найкращих варіантів енергозбереження є оновлення вікон або заміна їх на металопластикові віконні конструкції.

ВІДЕО ДНЯ

Саме виготовленням таких конструкцій на Закарпатті займається  компанія «Кружік Україна», яка є не лише лідером у сегменті секційних воріт, а й впевнено займає частку регіонального ринку виробництва металопластикових вікон.

У «віконному» сегменті компанія «Кружік Україна» працює вже 5 років. І за цей короткий час вона увійшла у топ-3 виробників вікон на Закарпатті.

Реклама

Як зазначив технічний директор  заводу по виробництву метало пластикових конструкцій цієї компанії Тарас Попович, у віконної продукції «Кружік» є кілька важливих переваг для споживача.

По-перше, це співвідношення ціни та якості продукту, адже споживачам важливо мати за доступну суму коштів справді якісний продукт.

Реклама

По-друге, віконна продукція «Кружік» виготовляється на найякісніших німецьких станках «Urban». Крім того, вся продукція сертифікована згідно стандартів ДСТУ та ЄС. Адже «Кружік» використовує тільки європейські технології виробництва.

По-третє, це економність та енергоефективність. Адже завдяки встановленню енергозберігаючих вікон споживач може скоротити власні витрати на комунальні послуги.

По-четверте, це надійність та комфорт. Завдяки надійному армуванню та якісним ПВХ-профілям конструкція вікон «Кружік» відповідає всім європейським та українським вимогам. Крім того, вікна цього підприємства містять відмінні звуко, термо та вологоізоляційні властивості.

Реклама

По-п’яте, це безпечна і екологічно чиста продукція, адже завод працює з такими профілями як «Internova» (Словаччина), «Viknaland» (Україна) та «Gealan» (Німеччина). В залежності від потреб замовника ми можемо досягнути різного рівня захисту і теплоізоляції конструкцій.

По-шосте, це гарантійне та післягарантійне обслуговування. Представник підприємства зазначив, що фірма не покидає свого клієнта, який обрав саме продукцію компанії «Кружік», адже після придбання вікон йому надається гарантія. «Після закінчення гарантії  ми продовжуємо співпрацювати з клієнтом і надаємо йому послуги післягарантійного обслуговування. Тобто, клієнт може бути спокійним протягом всього часу співпраці з нашим заводом», – мовив Тарас Попович.

Якісні вікна, які допоможуть зекономити – 01

На його думку, успіх компанії «Кружік» полягає саме у тому, що клієнтам надаються послуги прямо на місці неподалік їхнього місця проживання: «Наш виробничий цех знаходиться майже в центрі Закарпаття, на ділянці траси «Київ-Чоп» між двома найбільшими містами краю – Ужгородом та Мукачевом.  І тому нашим клієнтам зручно добратись до цеху, де спеціалісти надаватимуть якісні гарантійні послуги».

Щодо співвідношення ціни та якості продукції, то компанія «Кружік» працює в різних цінових сегментах. Як розповів «Панорамі» територіальний менеджер Владислав Калитич, закарпатці переважно надають перевагу середньому сегменту.

Вікна компанії «Кружік» є енергоефективними та енергозберігаючими, адже вони використовують склопакети лише від найкращих українських виробників «Склоресурс» та «Glastrosch». В асортименті продукції компанії «Кружік» є багато видів енергозберігаючих та мультифункціональних склопакетів, серед яких є і суперенергопакет, рівень світлопропускання якого складає  71%, а загальний рівень пропускання енергії складає лише 48%. Утім, за словами менеджера Владислава Калитича, найчастіше закарпатці обирають саме енергопакет «EN Plus», який поєднує у собі і якість енергозберігання, і доступну ціну. Так, рівень світопропусканя складає усього 82%, тоді як загальний рівень пропускання енергії – 60%.

Загалом за п’ять років виробництва вікон «Кружік Україна» завоювала довіру та прихильність багатьох закарпатців, які не лише придбали якісну продукцію, а й скористались якісним сервісом від працівників закарпатської компанії.

Реклама

«Для нас важливою є довіра закарпатців. Бо якщо хоч одна людина придбала нашу продукцію і переконалась у високій європейській якості, вона  обов’язково цим поділиться із знайомими, сусідами, друзями, які теж зацікавляться вікнами від «Кружіка». Адже надворі ХХІ століття. І екологічність, і економія у поєднанні з високими технологіями – це саме те, що дає клієнту наша продукція», – мовив Владислав Калитич.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно