Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Волонтерка із Закарпаття отримала відзнаку Міністра оборони України

Волонтерка із Закарпаття отримала відзнаку Міністра оборони України

Волонтерка із Закарпаття отримала відзнаку Міністра оборони України

У Закарпатському обласному військовому комісаріаті вчергове відзначили волонтерів, які протягом кількох років активно підтримували українське військо. Цього разу відзнаку отримала тендітна ужгородка Наталія Угрин.

ВІДЕО ДНЯ

– Не боюсь применшити суму, якою обчислювалась допомога, що її збирала ця смілива жінка саме тоді, коли це було найбільше потрібно армії, – зазначив військовий комісар області полковник Богдан Череміський. – Кошти вона шукала де тільки могла – серед друзів, знайомих і просто небайдужих людей як в Україні, так і в Європі та США. І ця допомога обчислювалась мільйонами гривень. Так, був час, коли війську потрібна була підтримка і я вдячний тим людям, які першими прийшли на допомогу та підтримують свою армію і зараз.

Із рук військового комісара волонтерка отримала медаль «За сприяння Збройним силам України». Розчулена теплим прийомом, вона подякувала за те, що її зусилля цінують, – йдеться у повідомленні групи по роботі з особовим складом та громадськістю Закарпатського ОВК.

Реклама

Варто зазначити, що за подачею Наталії не тільки збирались кошти. Це було конкретне спорядження, засоби захисту, ліки для конкретних військових частин, де цього потребували найбільше, - наголосив заступник військового комісара полковник Петро Марко. – І це не все. Часто, коли бійці не вміли користуватись закордонними засобами, волонтери приїжджали та влаштовували тренінги і майстер-класи для військових.

Наталія Угрин займається волонтерством із грудня 2014 року. У свій час була представником Логістичного Штабу Євромайдану і спільноти «Підтримаймо армію України». У липні 2016 року за активну участь у волонтерському русі та надання своєчасної допомоги частинам і підрозділам української армії у Закарпатському обласному військовому комісаріаті її нагородили орденом «За оборону країни».

Реклама
Волонтерка із Закарпаття отримала відзнаку Міністра оборони України – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно