Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До майбутнього курорту "Свидовець" побудують нову дорогу

До майбутнього курорту "Свидовець" побудують нову дорогу

Геннадій Москаль ініціює будівництво на Закарпатті нової лісової дороги між Рахівським і Тячівським районами, яка суттєво покращить логістику до майбутнього курорту «Свидовець».

ВІДЕО ДНЯ

– Із Рахівського району дорога почнеться від витоків річки Чорна Тиса біля с.Чорна Тиса (саме тут інтенсивно будуватиметься курорт) і дійде до с.Лопухово в Тячівському районі (цю високогірну частину також охоплює «Свидовець»), – зазначає Г.Москаль. – У цих місцях колись була дорога лісокористувачів, частину її ми задіємо й тепер. Загальна протяжність майбутньої дороги – 25 кілометрів, із яких необхідно прокласти по-новому 11,2 кілометри. Зараз іде процес трасування, тобто розмітка на місцевості.

Дорога буде вкрита гравієм, із боків зроблять водовідведення, нею зможуть проїхати звичайні легкові автомобілі, так само, як зараз їдуть лісовою дорогою, прокладеною минулого року між Колочавою й Німецькою Мокрою. Роботи виконають лісівники, деталі ми вже обговорили з начальником обласного Управління лісового та мисливського господарства Валерієм Мургою. Попередня дата закінчення будівництва – вересень цього року. Нова дорога згодиться не тільки для розвитку «Свидовця», а й для мешканців Усть-Чорнянського та Ясінянського кущів. Котрим, щоб потрапити один до одного в гості, зараз доводиться робити величезний гак завдовжки 150 кілометрів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно