Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У краї відбувся загальнообласний флешмоб під гаслом "Не марнуй свій час в чергах!"

У краї відбувся загальнообласний флешмоб під гаслом "Не марнуй свій час в чергах!"

У краї відбувся загальнообласний флешмоб під гаслом "Не марнуй свій час в чергах!"

«Не марнуй свій час в чергах!». Флешмоб під такою назвою покликаний популяризувати сучасні електронні послуги Мін’юсту відбувся 24 травня в Ужгороді та у всіх районних центрах області.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники головного територіального управління юстиції у Закарпатській області, районних та міських відділів ДРАЦС, бюро правової допомоги та студенти юрфаку УжНУ розповсюдили серед перехожих інформаційні буклети з переліком сервісів, що надаються «Он-лайн будинком юстиції» та інформували краян про можливість отримання багатьох послуг без контакту з посадовцями.

Серед таких сервісів, зокрема, sms-маяк, за допомогою якого власники можуть контролювати реєстраційні дії щодо своєї нерухомості та дізнатися про всі зміни в реєстрі через електронні або телефонні повідомлення, соціальний ліфт – де кожен юрист може залишити свою анкету і вона буде автоматично вноситися в пропозиції щодо заповнення вільних вакансій в системі юстиції. Також серед послуг – повторна видача документів, інформація з реєстрів, отримання електронного цифрового підпису, реєстрація бізнесу, громадської організації та засобів масової інформації онлайн.

Реклама

Проект «Он-лайн будинок юстиції» увібрав у себе всі сервіси, які Міністерство юстиції надає в електронному вигляді, для того аби спрощувати життя кожного українця. На порталі сервісу можна знайти інструкцію з отримання кожної запропонованої послуги, а також залишити відгук, - інформують у головному територіальному управлінні юстиції у Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно