Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві відбулось засідання Ради адвокатів України

ВІДЕО ДНЯ

26-27 травня у м. Мукачево в готельно-ресторанному комплексі «SAVOY» відбулося засідання Ради адвокатів України. Слід зазначити, що проведення на Закарпатті засідання Ради адвокатів України свідчить про повагу до адвокатури нашого регіону.

У Мукачеві відбулось засідання Ради адвокатів України – 33
Реклама

Проведення загальнонаціональних адвокатських заходів в нашому краї вже стало традицією. І це не випадково, оскільки адвокатська спільнота краю своєю консолідованістю та дружністю надає приклад злагодженої і конструктивної роботи для всієї адвокатури України, за що і користується заслуженим авторитетом у своїх колег з інших регіонів.

У Мукачеві відбулось засідання Ради адвокатів України – 34
Реклама

До порядку денного засідання, яке відбулося напередодні Звітно-виборного з’їзду адвокатів України,  було включено організаційні питання проведення з’їзду. Зокрема, члени Ради адвокатів України розглянули проекти звітів Ради адвокатів України, Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, висновків Вищої ревізійної комісії адвокатури, а також проектів змін до Правил адвокатської етики, установчих документів Національної асоціації адвокатів України та Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, Вищої ревізійної комісії адвокатури.

У Мукачеві відбулось засідання Ради адвокатів України – 35

Учасників заходу привітали Голова Апеляційного суду Закарпатської області Ганна Фазикош, начальник Головного територіального управління юстиції Руслана Натуркач та Голова Ради адвокатів Закарпаття Олексій Фазекош, який у своєму вітальному слові запевнив, що Закарпаття завжди радо вітає гостей, а головним нашим завданням на разі є те, щоб з’їзд адвокатів України пройшов спокійно, конструктивно і адвокатська спільнота України показала, що вона є справжнім, ефективним, незалежним правозахисним інститутом, що здатен самостійно вирішувати нагальні питання, що зараз стоять перед вітчизняною адвокатурою.

Реклама
У Мукачеві відбулось засідання Ради адвокатів України – 36
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно