Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У червні на Закарпатті стартує унікальна мандрівка Україною

У червні на Закарпатті стартує унікальна мандрівка Україною

У червні на території Закарпаття відбудеться Всеукраїнський Тур маршрутом "Вишиваний шлях", основною метою якого є розкриття туристичного потенціалу України через медіакампанію унікальної мандрівки від Ужгорода до Слов’янська, яку здійснять 4 відомі в Україні блогери. Організатор акції – ГО "Вишиваний шлях".

ВІДЕО ДНЯ

Акція розпочнеться 5 червня і закінчиться 28 червня. Цей соціальний проект і покликаний сприяти розвитку сільських територій, популяризації активного відпочинку та здорового способу життя, – повідомляють організатори.

Протягом туру четверо мандрівників разом відвідають більше 60 населених пунктів та побачать понад 200 туристичних пам’яток. Вони подорожуватимуть автентичними селами і культурними центрами, насолоджуватимуться краєвидами та гостинністю українців і щодня ділитимуться враженнями на YouTube каналі проекту та в блогах на сайті та сторінках в соціальних мережах.

Реклама

 

Читайте також:
Закарпаття – найкраще: краяни, готуючись до літнього відпочинку, хвалять природу області
Реклама

Щодня мандрівники спинятимуться у новому місті України та відкриватимуть його туристичний потенціал. Під час подорожі вони будуть використовувати різноманітні види транспорту та варіанти ночівлі, пересуваючись від однієї атракції на маршруті до наступної.

Із Ужгорода і Слов’янська розпочнуть свою подорож по двоє українських подорожуючих-блогерів (текстовий блогер та відеоблогер YouTube каналу). Двоє з них поїдуть досліджувати схід, інша пара почне подорож із заходу. Всеукраїнський Тур "Вишиваний шлях" на території області пройде за маршрутом: Ужгород – Мукачево – Воловець.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно