Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Цьогоріч на головній ялинці Мукачева заощадять

Цьогоріч на головній ялинці Мукачева заощадять
Красуню, родом з Міжгірщини, урочисто запалять на День Святого Миколая. Вже наступного тижня у Мукачеві запалають вогні новорічної ялинки, яка вже традиційно прикрасить центральну площу...

Красуню, родом з Міжгірщини, урочисто запалять на День Святого Миколая.

ВІДЕО ДНЯ

Вже наступного тижня у Мукачеві запалають вогні новорічної ялинки, яка вже традиційно прикрасить центральну площу міста.

Висота цьогорічної лісової красуня сягатиме 24-25 метрів, родом вона з Подобовця, що на Міжгірщині.

Реклама

«Цього року ми придбали ялинку у підприємства «Агромікс», – розповів заступник міського голови Мукачева Ігор Запотічний. – Насправді, процес підбору ялинки дуже кропіткий. Треба, щоб гілочки були пишні, рівні, щоб була міцна і могла рівно стояти. Тому тут яка-небудь не підійде. Також важливо, щоб був зручний під’їзд до дерева, бо транспортування – це складний процес, від якого залежить у якому стані ялинка прибуде в місто, адже їхати більше години карпатськими дорогами».

Відкриття новорічної ялинки відбудеться на День Святого Миколая. На кілька днів раніше будуть підбиті підсумки конкурсу на найкращі прикраси. Їх власноруч виготовляють найменші жителі міста.

Реклама

«У зв’язку з кризою ми вирішили зекономити на прикрасах і залучили до їхнього виготовлення мукачівських дітлахів. За найкращі та найоригінальніші прикраси маленькі мукачівці отримають подарунки та грамоти від міської влади та комунальників також буде визначене Гран-прі конкурсу», –зазначив Ігор Запотічний.

Обійшлася ялинка місту у 500 гривень. У міськвиконкомі сподіваються, що городянам красуня припаде до душі, адже новорічні деревцята з Міжгірщини стають прикрасами свят не тільки у Закарпатті, а й за межами області, зокрема в Одесі. За ними чергу займають заздалегідь.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно