Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чи загрожує Мукачеву підтоплення?

Чи загрожує Мукачеву підтоплення?
Знову багатостраждальне Закарпаття з’явилось в топ-новинах провідних ЗМІ України. Причина більш ніж вагома. Наш край знову переживає природні стихії, з якими уже мав справу. Дощова погода, яка...

Знову багатостраждальне Закарпаття з’явилось в топ-новинах провідних ЗМІ України. Причина більш ніж вагома. Наш край знову переживає природні стихії, з якими уже мав справу.

ВІДЕО ДНЯ

Дощова погода, яка спостерігалась у Закарпатті протягом останнього тижня, далась взнаки. Рівень води в річках різко зріс і над окремими районами Закарпаття “нависла” загроза підтоплення.

Місто над Латорицею готується до найгіршого розвитку подій. За інформацією, якою володіє інтернет-видання “Панорама Мукачева” на 9 годину ранку сьгоднішнього дня ситуація настільки загрозлива, що о 10 годині планується провести позачергову сесію Мукачівської міської ради. Як повідомило наше джерело, у депутатському корпусі міської ради наймовірніше депутати будуть розглядати лише питання, пов’язані з можливим підтопленням помешкань жителів Мукачева.

Реклама

Символічно, що зовсім нещодавно в нашому місті було відкрито пам’ятник “Великій воді”, з якою місто боролося у 1998 та 2000 роках. Символ трагедії тих літ, виглядає дуже символічно на порозі нової “стихії”.

Ситуація, яка склалась, заставляє хвилюватись не тільки владу, для якої – це перевірка на дієздатність, а й пересічних мешканців, котрі знають, що таке паводок і повінь не за чутками.

Реклама

Зливи, які тривали майже всю вчорашню ніч, не можуть не насторожувати.

Пропонуємо читачам інтернет-видання “Панорама Мукачева” фоторепортаж про підняття рівня води в річці Латориці, підготовлений нашим кореспондентом.

Ми триматимемо наших читачів в курсі події щодо розвитку ситуації на річках Закарпаття, і Мукачева зокрема.

Реклама

Йосип Горовий

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно