Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чому мукачівці під стінами міськради протестували

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 1 червня, під стінами Мукачівського міськвиконкому зібралися мешканці вулиць Сорочої та Підгорянської. Справа в тому, що на порядок денний сесії міськради винесли питання про розроблення детального плану території цих вулиць. Люди обурені таким рішенням депутатської комісії.  

Активіст Золтан Марусинець каже, що всі рішення на комісіях повинні прийматися обгрунтовано. "Має бути якась доцільність тих чи інших рішень. Тим паче, що на них витрачаються бюджетні, тобто сплачені нами кошти. Якщо жителі вулиць виступають проти такого рішення, то навіщо його приймати і витрачати кошти. У місті є багато територій та забудов, які не експлоатуються, які запущені. Нехай розробляють плани житлової забудови тих територій."

Реклама

Обурює і той факт, що жителів вулиць Сорочої та Підгорянської навіть не запрошували на засідання комісії. Активіст каже, що мукачівці тепер звертатимуться до правоохоронних органів. За його словами, було порушено і регламент роботи міськради, і положення про роботу постійних депутатських комісій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно