Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Філія мукачівської бібліотеки здобула перемогу у конкурсі “Молоді для молодих”

Філія мукачівської бібліотеки здобула перемогу у конкурсі “Молоді для молодих”

Філія мукачівської бібліотеки здобула перемогу у конкурсі “Молоді для молодих”
Незважаючи на те, що державні масові публічні бібліотеки потерпають через відсутність державного фінансування,

Незважаючи на те, що державні масові публічні бібліотеки потерпають через відсутність державного фінансування, бібліотекарі Мукачівської ЦБС докладають усіх зусиль, щоб якомога менше читачів ішли з книгозбірні без потрібної їм інформації.

ВІДЕО ДНЯ

Хоча нестача нової літератури і періодики суттєво впливає на якість і повноту задоволення читацьких інтересів, та в ЦБС працюють виключно патріоти своєї професії – жінки-подвижниці, які не шкодують своїх знань, часу, сил для своїх читачів. Ці характеристики стосуються багатьох. Якщо не про всіх моїх колег, але сьогодні про одну з нас – завідувачку бібліотекою-філією №7 Наталію Карпинець – скажу добрі слова. Вона закінчила Ужгородське училище культури, а згодом – філію Київського державного інституту культури. Патріот бібліотечної справи ( мама – теж бібліотекар зі стажем понад 40 років), Наталія Василівна вболіває за роботу, старається, щоб користувачі філії завжди знайшли відповіді на свої запитання. Вона успішно оволодіває новітніми технологіями, в бібліотеці давно є доступ до Інтернет-ресурсів, щоправда, комп'ютер тільки один, а є необхідність в декількох – мікрорайон великий – 2 школи, ПТУ, університет, дитсадки – всі вони – користувачі бібліотеки.

Наталія Василівна охоче відгукується на рекомендації і пропозиції методичного центру ЦБС, проводить цікаві акції. Оскільки питання про ЄС, життя в цих країнах на сьогоднішньому етапі є надзвичайно важливим, наші бібліотеки систематично проводять Дні Європи, розкривають культурно-економічну та політичну діяльність країн ЄС і НАТО, а філія №7 з цього питання надбала позитивний досвід – разом з методистом ЦБС Барлет Л.Д. цей досвід було узагальнено, надруковано і розповсюджено по всіх бібліотеках області. А нещодавно – в липні – Державна бібліотека для юнацтва оголосила конкурс «Молоді – для молодих». В ньому взяла участь і бібліотека – філія №7. Якою ж була наша радість, коли ми отримали повідомлення про те, що вийшла переможницею в конкурсі. Завідувачку Карпинець Н.В. було запрошено в Луганськ на Всеукраїнську конференцію працівників бібліотек, які працюють з молоддю і юнацтвом, де їй вручено диплом І ступеня.

Реклама

Вітаємо переможницю, так тримати!

Ольга Стадник, директор Мукачівської міської ЦБС, кавалер ордена княгині Ольги ІІІ ступеня

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно