Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

1200 дітей відпочивали у парку «Перемога»

1200 дітей відпочивали у парку «Перемога»
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 3 червня, мукачівський парк «Перемога» перетворився на суцільну атракцію для малечі. Тут зібралося 1200 дітлахів, аби відсвяткувати Міжнародний день захисту дітей, який відзначали у  перший день літа. Такий подарунок для малечі зробила компанія «Flex».

Діти працівників підприємства отримали безкоштовні запрошення і сьогодні з 11 до 17 год. можуть безкоштовно кататися на атракціонах, які є в парку, ласувати солодощами, брати участь у різних конкурсах. Для малечі організували шоу мильних бульбашок, різноманітні квести, піщану анімацію та багато інших розваг. Крім того, на території парку проводять чимало майстер-класів, у яких діти охоче беруть участь.

Реклама

Таке свято для дітей компанія «Flex» влаштовує вже не вперше. «Flex» турбується про своїх працівників, тому намагається, аби їм було не лише комфортно працювати, але й відпочивати. Саме тому компанія вирішила організувати такий відпочинок для малечі та, заодно, для дорослих. Адже сьогодні у парку цікаво не лише дітям, але й батькам. Звідусіль лунала музика, а веселі аніматори піднімали настрій кожному, хто завітав на це свято дитинства.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно