Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У селі на Тячівщині коїлось дещо страшне

У селі на Тячівщині коїлось дещо страшне
Два райони області накрила сильна гроза. Через влучання грозових розрядів трапилися чотири пожежі в житловому секторі. До речі, три з них сталися в одному селі – Чумальово, що у Тячівському районі.

5 червня  на території Закарпатської області пройшли дощі, що супроводжувалися грозами. Через влучання грозових розрядів трапилися чотири пожежі в житловому секторі. До речі, три з них сталися в селі Чумальово, що на Тячівщині.

ВІДЕО ДНЯ

Перше повідомлення до Служби порятунку «101» надійшло об 11:20, – зазначає У ДСНС України у Закарпатській області.

В с. Чумальово на вулиці Комарова Тячівського району загорілася крівля житлового будинку. До місця виклику поспішили вогнеборці 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та місцевої пожежної команди с. Чумальово.

Реклама

О 11:25 пожежу локалізували, а о 11:38 її  ліквідували. В результаті пожежі  було знищено 3 крокви покрівлі та пошкоджено 2 листи шиферу.

Об 11:27 в оперативно-рятувальну службу  знову повідомляють про пожежу в с. Чумальово. Цього разу загорілася крівля житлового будинку на вулиці Заводській. О 12:40 пожежу площею 65 кв. м локалізували, а о 13:22 повністю ліквідували силами місцевих пожежних команд населених пунктів Чумальово та Угля. Усього на місці події працювало 6 вогнеборців та дві одиниці спецтехніки.

Реклама

Про третю пожежу в с. Чумальово повідомили до Служби порятунку «101» о 12:03. На вулиці Борканюка також загорілася крівля житлового будинку. Бійці ДСНС 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів у складі чотирьох чоловік особового складу на спецавтомобілі о 12:30 локалізували пожежу, а о 13:35 ліквідували її. Площа останньої склала  близько 30 кв. м.

Цього ж дня об 11:50 подібна пожежа трапилася і на території приватного дворогосподарства в с. Велятино Хустського району. На вулиці Садовій загорівся житловий будинок. Площа пожежі становила близько 30 кв. м. На місці події працювали вогнеборці 10-ї державної  пожежно-рятувальної частини м. Хуст.

Ніхто з людей не постраждав.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно