Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді та Мукачеві шукають понад 100 нових патрульних

В Ужгороді та Мукачеві шукають понад 100 нових патрульних

У понеділок, 12 червня, в Управлінні патрульної поліції оголосили про набір 139 осіб на посади інспекторів. Розповіли про всі нюанси набору керівник патрульних Юрій Марценишин, начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин та начальник сектору кадрового забезпечення УПП Андрій Даскалюк. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

Юрій Марценишин зауважив, що набір триватиме від сьогоднішнього дня до 1 липня цього року. Керівник патрульних наголосив, що заробітна плата їх працівників складає 8 тисяч гривень, а підготовка нових кадрів триватиме 4 місяці, після чого вони зможуть влитися в дружній колектив патрульних.

«Ми оголошуємо набір до лав патрульної поліції Ужгорода та Мукачева. Запрошуємо всіх молодих, перспективних, креативних, дисциплінованих та тих, які орієнтовані на зміни та покращення нашого життя», – наголосив Юрій Марценишин.

Реклама

Начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин наголосив на тому, що кандидатів на вакантні посади чимало.

Заявки кандидати можуть подати на сайті https://patrol.police.gov.ua/ru/jobs/. Детальну інформацію можна уточнити за тел. 044 390 65 00, також питання можна надіслати на електронну адресу: [email protected].

Реклама

Більше про набір до лав поліції – у сюжеті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно