Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Медичний центр "АрхіМед": високий фах лікарів у поєднанні з сучасним обладнанням

Медичний центр "АрхіМед": високий фах лікарів у поєднанні з сучасним обладнанням

Медичний центр "АрхіМед": високий фах лікарів у поєднанні з сучасним обладнанням

Останнім часом українське суспільство активно обговорює тему вітчизняної медицини. Дедалі частіше можна почути думки про те, що медицина в країні занепадає і медична реформа надзвичайно необхідна. Особливо гостро відчувається ця проблема на рівні маленьких міст, серед яких і Мукачево.

ВІДЕО ДНЯ

Однак, не завжди все так погано, як здається на перший погляд. У маленьких містах також є чимало хороших лікарів, до яких по допомогу постійно звертаються пацієнти. У День медика хочеться розповісти про команду лікарів-професіоналів, які працюють у медичному центрі «АрхіМед», що в місті над Латорицею, – йдеться у свіжому номері газети «Панорама».

Читайте також:  У Мукачеві виділили додаткові кошти на лікування хворих містян

Реклама

Медичний центр «АрхіМед» функціонує впродовж майже трьох років, з кінця 2014. Назва клініки складається із двох слів: «архі» і «мед». «Мед» – це медицина, а «архі» означає важливий. Тобто важлива медицина. Ще тоді, у 2014 році, у суспільстві був попит на якісну приватну медицину. Саме до такого прагнули засновники, створюючи медичний центр «АрхіМед». У медзакладі працюють висококваліфіковані спеціалісти з багаторічним досвідом роботи.

Медичний центр "АрхіМед": високий фах лікарів у поєднанні з сучасним обладнанням – 01
Реклама

«У медичному центрі «АрхіМед» значна увага приділяється нашим основним пацієнтам – діткам. Це пов’язано з тим, що клініка тісно співпрацює з обласною дитячою клінічною лікарнею. Майже всі наші лікарі є досвідченими обласними спеціалістами. Вони добре знають свою роботу, – говорить директор Медичного центру «АрхіМед» Олександр Герасимюк. Тому в клініку звертаються пацієнти не лише з Мукачева, а й з усього Закарпаття». У медичному центрі працюють педіатри, дитячі спеціалісти: кардіоревматолог, невролог, ортопед-травматолог, алерголог, нефролог, отоларинголог, гастроентеролог, лікарі ультразвукової діагностики.

Дорослим пацієнтам надаються консультативні послуги ортопеда-травматолога, терапевта, кардіолога, отоларинголога, гастроентеролога. Проводиться електрокардіографічне, ультразвукове дослідження (УЗД), підводна витяжка хребта, міостимуляція, лікувальний масаж.

Медичний центр "АрхіМед": високий фах лікарів у поєднанні з сучасним обладнанням – 02
Реклама

Клініка «Архімед» співпрацює зі спа-салоном «Chocolate», де дорослим надають послуги з покращення фізичного комфорту: кедрова фітобочка, інфрачервона сауна, антицилюлітний комплекс (корекція фігури), лікувальний, класичний масаж, бамбуковий масаж, стоун-терапію (масаж базальтовим камінням), релакс-терапію та інші фізіотерапевтичні процедури.
Медичний центр «АрхіМед» впроваджує нові удосконалені методики лікування. У клініці проводять підводну горизонтальну витяжку хребта, користуючись спеціальним фізіотерапевтичним комплексом (апаратом) підводної витяжки «Атланта». Як зазначає Олександр Герасимюк, це один з найбільш ефективних апаратних методів лікування захворювань хребта, який, проводячи в комплексі з іншими методами лікування, дає позитивні резльтати. Процедура проводиться наступним чином: у теплій воді (37-38 гр. С) за допомогою подачі гарячого повітря створюється ефект «джакузі». Пацієнт лежить у воді під кутом приблизно 30-40 гр. М’язи повністю розслабляються. На хребет здійснюється певне навантаження (витяжка). В умовах повного комфорту навколохребцеві еластичні тканини, зв’язки розтягуються, міжхребцевий диск повертається до попередніх нормальних розмірів. Перелік показань досить широкий: остеохондроз, сколіоз, кіфосколіоз, міжреберна невралгія, протрузія, міжхребцева грижа, спондилоартроз, корінцева компресія, люмбалгія, ішіас, деформуючий спондильоз, хвороба Бехтерева початкової стадії.

Медичний центр "АрхіМед": високий фах лікарів у поєднанні з сучасним обладнанням – 03

У медичному центрі «АрхіМед» проводиться міостимуляція за допомогою тренажера Маркелова. Цей апарат створює м’язеві скорочення в проблемних зонах, при цьому різко збільшується не тільки кровотік, а й переміщення лімфи, спинномозкової рідини – ліквору. Дія впливу апарату підсилює імунну систему, і може впливати практично на всі органи людини. Тренажер складається з програматора (основного приладу) і електродів (насадок). Ефект зняття болю заснований на впливі електро-імпульсів. Він регенерує тканини, «розбиває» затверділі м’язи, розтягує їх і розслабляє. На електроди подається імпульс (сигнал), який майже ідентичний сигналам, що подає головний мозок м’язам людини. Електроди скорочують м’язи в здоровій зоні і витягають м’язи в проблемній зоні, знімаючи больові відчуття.

Медичний центр "АрхіМед": високий фах лікарів у поєднанні з сучасним обладнанням – 04

У клініку «АрхіМед» звертаються пацієнти з різними хворобами. Та найчастіше з серцево-судинними, неврологічними та гастроентерологічними захворюваннями, батьки приводять дітей для профілактичних оглядів. На базі медичного центру надає послуги практичний психолог, адже останнім часом і діти , і батьки стикаються з масою проблем, де така допомога вкрай необхідна.

Медичний центр "АрхіМед": високий фах лікарів у поєднанні з сучасним обладнанням – 05

Колектив медичного центру – це фахівці, які працюють у медицині за покликом душі та мають високий рівень сучасних знань і навичок. «Обираючи працівників, ми враховуємо, в першу чергу, фах лікаря, його професіоналізм, авторитет серед колег та пацієнтів, людські якості, – зазначає директор медичного центру «АрхіМед». – І в день свята хотілося б побажати людям, які працюють у медичній сфері, самим бути здоровими, та, в першу чергу, бути людьми і ставитися до пацієнтів по-особливому, з любов’ю».

Реклама
Медичний центр "АрхіМед": високий фах лікарів у поєднанні з сучасним обладнанням – 06
Медичний центр "АрхіМед": високий фах лікарів у поєднанні з сучасним обладнанням – 07
Медичний центр "АрхіМед": високий фах лікарів у поєднанні з сучасним обладнанням – 08
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно