Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські школярі разом зі своїми херсонськими однолітками провели інтерактивний модуль-тренінг

Мукачівські школярі разом зі своїми херсонськими однолітками провели інтерактивний модуль-тренінг

Мукачівські школярі разом зі своїми херсонськими однолітками провели інтерактивний модуль-тренінг
Вудро Вільсон якось сказав: «Тільки дружба може стати цементом, який згуртує світ». Саме таким девізом керувались засновники Міжрегіонального учнівського проекту «Південь–Захід–франко-англомовна...

Вудро Вільсон якось сказав: «Тільки дружба може стати цементом, який згуртує світ». Саме таким девізом керувались засновники Міжрегіонального учнівського проекту «Південь–Захід–франко-англомовна співдружність» вчителі та школярі спеціалізованої школи №27 м. Херсона.

ВІДЕО ДНЯ

У рамках цього проекту за сприяння фундації "Альянс Франсез Закарпаття" та кабінету суспільно-гуманітарних дисциплін Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти на базі Мукачівської ЗОШ №2 ім Т. Г. Шевченка було проведено інтерактивний модуль-тренінг французькою та англійською мовами.

Тренінги викликали неабияку зацікавленість серед учнів. Їм довелося працювати у командах з надзвичайно відкритими, цікавими, творчими волонтерами. Тренінг із французької мови проводила волонтер Євросоюзу Джуліана Берг, а волонтер Корпусу Миру США Олександр Шнайдер удосконалював навички мовлення школярів з англійської мови. Мовний бар'єр був швидко подоланий, а активна взаємодія всіх учасників тренінгів дала свої результати: школярі реально змогли порівняти свої знання і вміння володіти французькою та англійськими мовами, оцінити вклад та педагогічну майстерність наших вчителів. Окрім цього, зустріч стала поштовхом до проведення спільних культурно-освітніх проектів, приєднання до численних європейських проектів для школярів, до культурного обміну.

Реклама

Неординарністю, яскравістю та душевністю відзначилась презентація гостей з Херсона під назвою "Херсонщина запрошує". Відразу виникло бажання відвідати цей чудовий край, його найпопулярніші туристичні об'єкти, природні принади, пам'ятки історії та культури, взяти участь у численних фестивалях, що проходять на херсонській землі. А запропонована концертна програма знайшла відгуки в душах абсолютно всіх глядачів. На завершення візиту мукачівскі та херсонські школярі обмінялись подарунками. На згадку про візит до Мукачева херсонські школярі отримали у подарунок книги "Мукачево", пішохідну екскурсію по центру міста та відвідини Мукачівського замку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно