Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Бути стильним просто разом із «Urban Planet Streetwear»

Бути стильним просто разом із «Urban Planet Streetwear»  – 01
ВІДЕО ДНЯ

У травні цього року в Мукачеві відбулось відкриття фірмового магазину «Urban Planet Streetwear» – українського виробника рюкзаків, аксесуарів та молодіжного одягу. Знаходиться він на другому поверсі торгового центру «Щодня». Цільовою аудиторією магазину є молоді прогресивні люди, що люблять комфорт, цінують стиль та моду, слідкують за новими проявами та тендеціями у світі моди.

Аксесуари ТМ «Urban Planet Streetwear» – це понад 100 моделей  рюкзаків, сумок на пояс, гаманців, ременів, із якими вам буде зручно, стильно та комфортно. Широкий асортимент, велика кольорова гама для хлопців та дівчат сучасного міста. Найбільший вибір рюкзаків від 370 гривень та поясних сумок від 195 гривень! Стильні футболки різноманітних фасонів та кольорів від 260 гривень! Анораки та вітровки захистять тебе від вітру та дощу з мембраною від 600 гривень!

Реклама

Відрізнятись, привертати увагу, і водночас бути вільним – ось чого прагне наша молодь! Стандарти в сторону, шаблони перекреслюємо, правила відсутні! Імпровізуй по-дорослому! Залишайся молодим! Все це про ТМ «Urban Planet Streetwear».

Фірмовий магазин також проводить різноманітні цікаві акції серед своїх покупців та підписників сторінок магазину в соціальних мережах. Наприклад, у травні було розіграно рюкзак, зараз проходить розіграш двох квитків в кінотеатр та цікава акція «Фото викладай – аксесуари обирай!» – умови прості: потрібно підписатись на сторінки магазину «Urban Planet Mukachevo» в соціальних мережах, надіслати своє фото або фото друзів в одязі або з аксесуаром ТМ «Urban Planet Streetwear», та зробити відповідний коментар.

Реклама

Отож, до зустрічей у новому магазині! Бути модним – легко! Бути стильним – просто!

На правах реклами

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно