Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Цьогоріч умови прийому до УжНУ дещо змінилися

Цьогоріч умови прийому до УжНУ дещо змінилися

У 2017-му році дещо змінилися умови прийому до Ужгородського національного університету. З 29-го червня приймальна комісія вишу працюватиме без вихідних. Заяви можна подавати як онлайн, так і особисто.

ВІДЕО ДНЯ

Подача електронних заяв відбуватиметься з 12-го по 26-те липня. Для уникнення перевантаження серверів баз даних випускники матимуть можливість створити власні електронні кабінети.

Цьогоріч вступник має право подати 9 заяв на місця державного замовлення з чотирьох спеціальностей, включаючи денну і заочну форми навчання. Після цього абітурієнт повинен визначитися з пріорітетністю кожної з них. Ще однією новацією є підвищення мінімального балу сертифікату з конкурсних предметів на медичні спеціальності.

Реклама

Щодо пільговиків, то їм необхідно подати підтверджуючі документи для переведення на державне замовлення. Якщо вільних місць немає, то використовуватимуть місця суміжних спеціальностей та із загального обсягу університету, а якщо й цього не вистачатиме – керівництво вишу звертатиметься до Міністерства освіти і науки України.

Рейтинговий бал випускників сільських шкіл множитиметься на коефіцієнт 1.02. Обов’язковою умовою є підтвердження місця проживання. Докладніше про вступну кампанію – у сюжеті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно