Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сміливий закарпатець врятував чоловіка від загибелі

22 червня об 11:57 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини м. Берегово надійшло повідомлення про пожежу у господарській будівлі на вул. Мукачівській.

ВІДЕО ДНЯ

Про це рятувальників сповістив місцевий мешканець Михайло, який побачивши дуже сильний дим, що клубками виривався з будівлі, зрозумів – там виникла пожежа.

Він негайно викликав службу порятунку за номером «101» та забіг у палаючу будівлю, де за словами інших місцевих мешканців, які зібрались на місці пожежі, міг перебувати чоловік. Через щільну задимленість відшукати громадянина було важко, проте, через деякий час Михайло таки знайшов його та виніс на свіже повітря.

Реклама

Тим часом на ліквідацію пожежі прибули рятувальники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегова. Вони локалізували пожежу о 12:09 та повністю ліквідували її о 12:34. Внаслідок пожежі згоріло перекриття та покрівля на площі 30 кв. м також пошкоджено майно, що знаходилось всередині. Вогнеборці захистили від перекидання вогню сусідню будівлю тим самим врятувавши її від пожежі.

Постраждалого чоловіка було госпіталізовано до Берегівської центральної районної лікарні з опіками обличчя, рук та грудної клітини ІІ ступеню. Наразі постраждалий перебуває у реанімаційному відділенні лікарні. За словами рідних 63-річний чоловік часто зловживав палінням у нетверезому стані, тож, ймовірно, пагубна звичка і стала причиною виникнення пожежі у будівлі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно